[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Multi crabi, creveti si Anetome  XML
Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Author Message
BogdanC
Junior member

IP:

La petshop-ul din zona Tricodava (deci Bucuresti, Sector 6) au adus recent o multime de crabi mici (la 16 lei) cu clesti rosii sau alta specie care are unul din clesti urias -acestia sunt foarte frumosi, multicolori. Au si cel putin o suta de melci Anetome helena (melci asasini) la 4,5 lei. Sunt si vreo 3 specii de creveti (de ex. Atyopsis molucensis), inclusiv unii nou primiti, cu niste clesti subtiri si lungi care arata periculos si se intimideaza unii pe altii cu clestii Nu cunosc specia, oricum sunt mai mari decat Red cherry, sunt vag albastrui/bleu/cenusiu-albastrui si destul de simpatici. Probabil voi lua si eu desi n-am idee daca nu-i vor "capsa" pe Red cherry mei...Nu am timp sa caut pe net ca sa identific specia, poate mai tarziu...

Sper ca nu va deranja pe nimeni postarea mea. Am vrut sa-i ajut pe cei care cauta asemenea nevertebrate, si pe de alta parte sa ajunga si ele sa aiba cat mai curand o casa adevarata

Detritus, detritus, detritus...ad infinitum

Forum Index » Nevertebrate de apa dulce
Go to: