[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
teste de apa  XML
Forum Index » Apa
Author Message
providra18
Member
[Avatar]

IP:

Va rog, faceti-ma si pe mine sa inteleg ce e cu testele astea de apa. Am citit ca se masoara Ph, Gh, Kh s.a.m.d...Aceste teste se cumpara toate odata sau pentru Ph este un test, pentru Gh alt fel, intr-un cuvant se cumpara separat sau sunt si teste care sa ti le zica pe toate odata? Chiar nu stiu si nici nu inteleg nimic despre aceste teste. Are cineva rabdare sa-mi explice si mie? Vreau sa cumpar, sa le fac si sa le pun pe forum, pentru citire, ca nu stiu nimic de ele si sa vad ce apa am/pun in acvariu.
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Teste apa JBL 5 in 1. Acesta e un exemplu, dar testele cuprinse aici nu sunt foarte exacte. E mai bine sa le cumperi separat. Sunt foarte multe firme care comercializeaza astfel de teste - Tetra, Dupla, etc.
providra18
Member
[Avatar]

IP:

Sa inteleg ca cel mai bine ar fi sa iau fiecare imparte nu?
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

providra18 wrote:Sa inteleg ca cel mai bine ar fi sa iau fiecare imparte nu?

Exact. Ti s-a mai spus intr-un topic. Exista teste dedicate pe fiecare parametru in parte si costa in jur de 30-50 de lei. In functie de firma, ce parametru masoara si altele.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
providra18
Member
[Avatar]

IP:

Am dat un search si am vazut ca majoritatea preturilor difera in functie de firma. Sa fiu sincer nu stau prea bine cu banii acuma, ca sa iau fiecare test. Stiu ca testele pentru ph,gh,kh s.a sunt importante, dar cel si cel si cel mai important, care ar fi?

This message was edited 1 time. Last update was at 05/05/2010 23:21:43

[Email] [Yahoo!]
popey
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Depinde pe care il consideri tu mai important, in functie de pestii pe care ii ai in acvariu si de plante, care sunt cerintele acestora...sa zicem ph-ul, este necesar de controlat mai ales in cazul pestilor.

nimeni nu s-a nascut invatat, dar multi au murit prosti
[Email] [Yahoo!]
judex
Junior member
[Avatar]

IP:

recomand test 6 in 1 de la tetra pt inceput (daca nu prea stai bine cu finantele)
daca iei separat ,incepe cu (1)KH -in functie de kh ul gasit intervii (scazi sau cresti) afli (2)PH convenabil pt pesti si plante (daca nu stii mergi pe ph7) , bagi (3)CO2 cit trebuie (dupa tabel) (4)NO2 si (5)NO3. daca se schimpa situatia finaciara mai vb pt alte teste
bafta

I kill everybody for two pesos, but you are my friend, my best friend , and i kill you for nothing

Forum Index » Apa
Go to: