[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
cati neoni pot pune intr-un bazin de 126? dar in 240?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
anka1968
Junior member

IP:

buna,

pt ca acesti pesti vor ajunge saptamana viitoare si pt ca doresc sa vand si cantitati de 20 bucati, voi "caza" provizoriu un numar de neoni rosii marime M si L...
Fiind prima oara cand aduc astfel de pesti, am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la intrebarea din "enunt".

mercic,
anca

Niciodata nu spune niciodata!
bilti
Senior member
[Avatar]

IP:

eu as pune 30/60. personal am vreo 100 de bucati in 450 (plus 12 discusi)

Acvariul meu
[Yahoo!]
providra18
Member
[Avatar]

IP:

anka1968 wrote:buna,

pt ca acesti pesti vor ajunge saptamana viitoare si pt ca doresc sa vand si cantitati de 20 bucati, voi "caza" provizoriu un numar de neoni rosii marime M si L...
Fiind prima oara cand aduc astfel de pesti, am rugamintea sa ma ajutati raspunzandu-mi la intrebarea din "enunt".

mercic,
anca

Cel mai bine ar fi sa citesti Volumul acvariului si numarul pestilor
[Email] [Yahoo!]
snakefishmike
Membru banat
[Avatar]
IP:

Aloooooo! Tovarasi observa vre-una din domniile voastre ca autoarea specifica faptul ca pestii vor fi importanti si ca vor fi cazati temporar ? Cautind pe la vinzari , poate observati ca vor veni 200 buc , iar la pretul la care sunt , nu cred sa stea in bazin mai mult de 2-3 saptamani . in cazul asta , bazinul 126 l este suficient avind o filtrare ok .

This message was edited 1 time. Last update was at 04/05/2010 17:58:11

[Email] [WWW]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Atat bilti, cat si providra18, s-au referit la numarul de pesti pe care ii poti pune in mod normal, intr-un acvariu hobby.
Din cate inteleg, tu vrei sa cazezi un numar oarecare de pesti, pentru o perioada data de timp, pana ii vinzi.
Scriu asta, pentru a nu mai aparea confuzii.
Dupa mintea mea, numarul nu conteaza foarte tare, ideea este ca pestii sa aibe totusi un pic de spatiu de inot. Conteaza foarte mult si timpul cat pestii vor sta acolo.
Filtre bine ciclate, aerare din greu si schimburi zilnice de apa, cu aspirarea fundului bazinului; astea cred ca sunt conditii de baza pentru reusita
Na, ca scrise si dom' snake

This message was edited 2 times. Last update was at 04/05/2010 18:04:33

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
providra18
Member
[Avatar]

IP:

Sper sa nu fi spus ceva de rau, dar eu asa am citit la topic. Vrea sa stie cati pesti poate sa puna intr-un acvariu. Daca am zis ceva gresit, mii de scuze
[Email] [Yahoo!]
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Nu ai spus nimic gresit. Doar ca anka1968 nu doreste sa ii tina permanent, ci temporar, pentur vanzare. Caz in care, intr-adevar, se pot pune mai multi intr-un spatiu mai mic.

Alber si Snake au explicat tot ce e de explicat.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]
florin77
Unripe member

IP:

anka1968 wrote:buna,

mercic,
anca

salut cati neoni si scalari poti pune intr-un bazin de 250 l................eu deja am 16 neoni si 8 scalari 5 sanitari 9 zebre si 8 nu stiu cum
se numesc .
gengiskhan
Moderator
[Avatar]

IP:

Salut, Florin.
In primul rand, te asteptam pe la rubrica "Despre noi", sa ne cunoastem.

Apoi, te invit sa-ti deschizi un topic nou in care sa-ti exprimi intrebarile tale.

Referitor la numarul de pesti: eu personal nu as mai pune nimic acolo, mi se pare si asa cam aglomerat. Afla repede de tot ce sunt cei 8 pe care nu stii cum ii cheama. Daca ne arati o poza, poate putem sa te ajutam.

I can't brain today ... I have the dumbs.
[WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: