[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ph controller jbl proflora - ajutor setare  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
george_murar
Unripe member

IP:

este vorba de vorba de controllerul de la jbl, cel cu 3 butoane, pe care nu reusesc sa-l setez. Am respectat intocmai ce este specificat in manualul, insa tot nu functioneaza...In momentul in care setez la du valoarea de 6,8 a ph, ph controllerul nu activeaza deloc electrovalva, desi pe ecran imi arata ca ar fi un ph de 7,5, iar pe de alta parte in momentul in care setez la dn valoarea de 6,8, ph controllerul activeaza electrovalva, dar nu se mai opreste desi pe ecran imi arata ca ar fi in acvariu 6,5 ph-ul...Din cercetarile mele am inteles ca aceasta problema s-ar rezolva daca as da un RESET la controller, dar si aici e o problema, nu reusesc sa-i dau reset smilie
Astept niste sugestii din partea posesorilor acestui tip de controller...

Multumesc!
judex
Junior member
[Avatar]

IP:

nu stiu exact ,dar incearca asa
-scoate controlerul de sub tensiune ,apasa simultan pe butoanele sus/jos(+ si -).tine apasat cele 2 butoane,baga controlerul sub tensiune fara sa slabesti apasarea pe butoane .dupa citeva secunde se reseteaza

incearca asa

I kill everybody for two pesos, but you are my friend, my best friend , and i kill you for nothing
george_murar
Unripe member

IP:

am mers asa....am reusit sa dau reset si acum functioneaza si controllerul la parametrii normali...merci mult!

PS: ma chinuiam de vreo 2 saptamani sa-l setez

This message was edited 1 time. Last update was at 10/04/2010 14:47:51

judex
Junior member
[Avatar]

IP:

cu placere
bye

I kill everybody for two pesos, but you are my friend, my best friend , and i kill you for nothing

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: