Val wrote
O singura intrebare am: "Da' de ce???"
Adica de ce ai face asa ceva? Se gasesc atatea feluri si tipuri si marci de re-fertilizanti d-astia de substrat. De ce ai vrea sa il faci tu pe al tau?
Dupa cum ma cunoaste lumea eu am fost dintotdeauna pentu marcile de firma cu ....DIY nu prea am valsat,pentru ca in tinerete am facut DIY din aproape orice numa din pestii nu am facut DIY,si ma-am cam lamurit cu DIY
Pai sa o luam in ordine
Putine marci de fertilizanti de substrat nu contin argila sau lut
eu la momentul de fata avind JBL Manado dupa vreo 1 sau 2 ani substratul se va colmata cu lut nefertil si este dezastru pentru plante acest lut nefertil vo' spune STAN "patitul
Ferka si Tropica nu contin lut
De Ferka numa de bine de Tropica retineri mari ,la numele firmei se putea ceva mai de top
Nu contin lut .....Dar au tata un pret de am sa simt criza si mai tare
Ferka Rosseta 17 euro fara transport
Si specifica ca fertilizarea cu casete se face lunar
Nu ca la Tropica 6-12 luni
Astea sunt ca fazele cu asiaticii cu co2 si kh si altele
So" spuna ei lui Mutu ca daca am eu un echinodorus rubin, fertilizez cu 4 casete la 6 luni
Mai este firma Pfertz care au si ei ceva pastile,cica bune
Wonder Gro ,dar de astia nu prea sa auzit pe la noi
Daca ar fi sa fertilizez cu Ferka lunar cei 5 echinodorusi ai mei in 4 luni as termina o cutie de 50 de casete ,asta insemnind 26 de euro .....pe an aproape 80 de euro ,nu prea se cade
flo 77
multam de linkuri le stiu
Dar eu vreau ceva fara argila
Acuma din ce am citit eu pe "goagal cica KNO3 nu s-ar prea intelege cu FE chelat s-ar precipita
am inteles bine?
Cineva din USA mai aduga si acid citric in compozitia de prafuri
Si daca ma apropii de batrinete sa stau asa sa nu fac nimic nici un experiment
Dadui febra DIY in mine
Deci ce ziceti..... o punem de o reteta
Eu o experimentez pe riscul meu
Pardon pe acvariul meu