[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
maternitate molly  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
hulk2738
Member

IP:

am un acvariu de 25 litri cu filtru intern si iluminare pe care as vrea sa-l transform in maternitate pentru molly. cum as putea face asta?
Decamio
Junior member
[Avatar]

IP:

Pentru maternitate cel mai bine scoti pietrisul, ca sa il cureti usor de mancare ramasa, mizerie, etc. Poti pune inauntru o pompa de aer, sau un filtru foarte slab. Nu sunt recomandate filtrele puternice pentru ca odata cu curetul de apa e posibil sa se prinda si puisori inuntru (daca sunt foarte mici) si sa moara acolo.
Apoi schimburi cat mai dese de apa, chiar in fiecare zi daca se poate, binenteles, tinand cont de temperatura, ph si declorinare.

This message was edited 1 time. Last update was at 13/02/2010 23:20:11

[WWW]
hulk2738
Member

IP:

am inteles ca se monteaza o plasa care separa puii de mama. cum si unde se monteaza aceasta plasa?
Decamio
Junior member
[Avatar]

IP:

Din primul post am inteles ca pe acvariul de 25 de litri vrei sa il transformi in maternitate. Acea maternitate se amplaseaza deasupra acvariului, e destul de usor asa ca nu iti face griji.
uite AICI un model. image
In momentul in care mama da semne de nastere, o muti in maternitate. Dupa ce naste, scoti mama ca sa nu isi manance puii.

This message was edited 2 times. Last update was at 14/02/2010 00:20:41

[WWW]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: