[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Schimb hrana Tetra Prima Discus 300g  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
zyku83
Member
[Avatar]

IP:

Dupa cum zice si titlul schimb aceasta hrana TetraPrimaDiscus 300g cu urmatoarele: plante (rezistente ca sunt incepator dar si frumoase daca se poate, melci mari cu "capac" cand se inchid (sa nu radeti ca nu stiu cum se numesc si sper sa stiti la ce ma refer) cativa creveti red cherry, si eventual cativa neoni de la cineva cu acvariul fara probleme ca de la petshop de la mine din oras mie frica ca tot timpul vad pesti morti la ei in acvariu. Mancare am cumparat-o in graba sapt trecuta cand am luat acvariu si toate accesorile fara sa citesc pt ce pesti este mizand pe calitate (si pe cantitate ca e de 300 g ) dar pt neonii mei nu e potrivita fiind si pui. Am dat pe ea 57 de roni si am folosit un varf de deget in speranta ca neonii or sa manace, asta fiind in weekend iar luni le-am luat fulgi. In continuare atasez niste fotografii.
[Thumb - Image242.jpg]

[Thumb - Image241.jpg]

Forum Index » Schimburi
Go to: