Trimite 2-3 fotografii (max 10 mb) sau un film (max 10 mb) cu pestii din acvariul tau in timp ce ii hranesti cu Ocean Nutrition la adresa office @ reef . ro
In e-mail va trebui sa mentionati datele complete de contact, tipul de hrana folosit si speciile de pesti din acvariu.
Cele mai bune 10 materiale vor fi premiate si vor fi publicate pe situl www.reef.ro si acvariu.ro
Premiu Loc 1-3: tricou Polo Ocean Nutrition, port visit card, hrana pentru pesti, postere, catalog
Premiu Loc 3-10: tricou Polo Ocean Nutrition, hrana pentru pesti, postere, catalog
Premiile castigatorilor din provincie vor fi trimise prin curier rapid, costurile de livrare fiind suportate de catre oranizator.
This message was edited 2 times. Last update was at 27/10/2014 11:47:33
Mesaj primit prin e-mail de la Ocean Nutrition cu privire la concurs:
Hi George
Thank you for the information.
It looks like a really nice project. Can you inform me when the pictures & movies are online, I would like to take a look at them then J
Thanks a lot for your support and wishing you all the best with the contest!
IP:
Eu deja am trimis mail , din pacate mai mic de 30 mb nu am putut sa fac filmuletu.
Hrana : Artemia Brine Shrimp by Ocean Nutrition
Pesti : neon clasic, scalar, SAE
Am trimis si io Folosesc: Black mosquito larvae (congelata) si Shrimp wafers (pentru creveti).
Specii de pesti din acvariu: Hasemmania Nana, Hemigrammus rhodostomus, Ancistrus, Siamese Algae Eater, Red Cherry Shrimp, Amano shrimp.
Iata pozele:
Intrucat filmuletul are mai mult de 10MB, o sa-i las pe altii sa participe in locul meu. Insa trebuia sa-i arat si pe micutii mei cat de disperati sunt cand primesc Ocean Nutrition Cultivated Bloodworms si Ocean Nutrition Brine Shrimp. Nu stiu daca se vede pe jos, dar sunt si pastilele "de suflet" pentru ancistrusi, hoplo si cory, si-anume Ocean Nutrition Tropical Wafers si Algae Wafers. Fara nici cea mai mica intentie de a face reclama, de cand ii hranesc cu astfel de pastile adio apa murdara (se dizolva foarte greu) si pestiucii sunt innebuniti dupa ele. Mai rau e ca de cand cu mancarea congelata de la Ocean Nutrition (gen Bloodworms si Shrimps) nebunaticele de tetrazone, puntiusii, ramirezii, etc... nu prea se mai uita la alta mancare. N-am crezut niciodata ca o sa vad pesti scuipand Hikari, dar asta este
P.S. Am ramas pentru aproape o saptamana fara mancare congelata de la Ocean Nutrition si deja intrasera in fibrilatii. Ieri au scapat in sfarsit ! Thanks g.g ! Mi-am facut stoc serios acum... de se intreaba nevasta-mea daca nu cumva in curand jumatate din congelator va fi cu mancare pentru pesti
Le multumesc celor ce deja au trimis materiale si ii astept si pe ceilalti sa posteze un material. E foarte simplu, hranesti pestii, ii filmezi si poti castiga un premiu. Pana acum am mai multe premii decat participanti.
Ma bucur ca va place.Eu sper ca pana la finalul concursului voi avea o concurentza pe masura si numarul pozelor ''interesante'' sa nu se opreasca aici.