[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cu ce crestem imunitatea pestilor ?  XML
Forum Index » Boli/tratamente
Author Message
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Va salut. Revin si eu cu o mica intrebare. Ce produse pentru cresterea imunitatii pestilor folositi sau ati folosit ? Prin astfel de produse eu vad solutii care sa va scape pestii din situatii "delicate", cum ar fi rani, zgarieturi, probleme cu mucoasa, etc... In mod normal stiu ca nu se recomanda decat mancare buna cu vitamine, minerale, insa pentru cazuri un pic mai grave, eram curios ce solutii bune ati gasit.

Eu foloseam pana nu demult S7 Vitamax de la Dennerle, care pe langa faptul ca e un fertilizant, contine si vitamine (in special vitamina B care ajuta la reducerea stressului), dexpanthenol (ajuta la vindecarea ranilor) si diversi imuno stimulatori (cel putin ei asa spun).

Problema este ca schema de fertilizare avansata de la Dennerle scoate S7 Vitamax din ecuatie, din pacate neinlocuind si partea cu vitamine sau imuno stimulatori. De aceea am ajuns la aceasta problema... cu ce pot sa ajut pestii atunci cand se lovesc, cand au mici rani sau sunt extrem de agitati/stressati ?

Multumesc anticipat pentru sfaturile voastre !
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Spureal + Protect - http://www.reef.ro/web/reef/detalii_produs/_pd_/produse_echipamente_acvaristica/tratamente_pesti/Aqua-Medic_Spureal_+_Protect_100_ml
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Merci. Ai folosit asa ceva ? Ai cumva un manual ceva la el ? Nu de alta, dar pe site-ul Aqua-medic sunt foarte zgarciti in a prezenta ce contine.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Manual nu am. Dar cei de la reef.ro sunt convinsa ca iti pot oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Forum Index » Boli/tratamente
Go to: