[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
2 Pleco  XML
Forum Index » Catfish
Author Message
Zac
Junior member
[Avatar]

IP:

Un Royal Pleco Poate sa se imperecheze cu un leopard pleco ? sau 2 specii diferite ?

Pleco
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Zac wrote:Un Royal Pleco Poate sa se imperecheze cu un leopard pleco ? sau 2 specii diferite ?

M-ai spart! Mai ai multe intrebari din astea? Dar intreb si eu din curiozitate - tu, in acvariul aceala piscina, ai numai sanitari-balena? Nu mi-o lua in nume de rau, vezi ca tot incerc sa te ajut cit pot, dar ma mai roade si pe mine curiozitatea...
Zac
Junior member
[Avatar]

IP:

Nui nici o problema tu esti singura care ma ajuta cat mai rapid !!! Si da am o gramada de sanitari imi plac astia mari. Am 1 Royal Pleco, unul Leopard, Un Sailfin Pleco, 5 Pleco micuti Si un Blue Eyed Pleco si Am vrut sa stiu daca pot face pui intre ei. Mersi Pentru tot efortul !!! Sa nu ma intrebi ce pesti mai sunt ca astia sunt doar sanitari si sanitari mai am Botia , Pictus Cat, Labeo Bicolor si Unu Negro, Discus , Neoni, Ramirezi, Zebra Danio Si atat cred ca nici eu nu mai stiu Si nam masurat eu bine ca asta e de 700 Litri si Ala de 100 In care am Pleco Mici de tot de la cineva. Is vreo 40 si au 1 cm.

This message was edited 1 time. Last update was at 07/01/2010 20:56:29

Pleco
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Zac wrote:Nui nici o problema tu esti singura care ma ajuta cat mai rapid !!! Si da am o gramada de sanitari imi plac astia mari. Am 1 Royal Pleco, unul Leopard, Un Sailfin Pleco, 5 Pleco micuti Si un Blue Eyed Pleco si Am vrut sa stiu daca pot face pui intre ei. Mersi Pentru tot efortul !!! Sa nu ma intrebi ce pesti mai sunt ca astia sunt doar sanitari si sanitari mai am Botia , Pictus Cat, Labeo Bicolor si Unu Negro, Discus , Neoni, Ramirezi, Zebra Danio Si atat cred ca nici eu nu mai stiu Si nam masurat eu bine ca asta e de 700 Litri si Ala de 100 In care am Pleco Mici de tot de la cineva. Is vreo 40 si au 1 cm.

Sa-ti traiasca! Si sa stii ca "sora" ta te ajuta cind stie si cind poate, ca nu o costa nimic. Cind mai ai cite ceva, intreaba fara mila.

Da' fa si tu o fapta nobila si trece-ti locatia. Ca om fi chiar vecini si habar n-avem.
Zac
Junior member
[Avatar]

IP:

Poate vine si pe ici cineva cere stie daca balenele alea de pleco pot face pui dacas specii Diferite Ca ancistrusi stiu ca sa intamplat asa ceva Unu Galben Si unu Maro

This message was edited 2 times. Last update was at 07/01/2010 21:16:57

Pleco
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Zac wrote:Ca ancistrusi stiu ca sa intamplat asa ceva Unu Galben Si unu Maro

Incearca sa faci diferenta intre specie si varietate.

Incearca pentru inceput sa reproduci Pleco de aceeasi varietate. Dupa ce reusesti mai vorbim despre varietati (specii) diferite.

This message was edited 1 time. Last update was at 07/01/2010 22:40:56

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Catfish
Go to: