[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Incepator....solicit ceva sfaturi  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
omega-man
Member
[Avatar]

IP:

Multumesc mult, alber
Scuze ca raspund asa tarziu...am citit ce ai scris imediat, insa am avut ceva probleme pe cap

You don't have to be good all the time. Only when it matters...
omega-man
Member
[Avatar]

IP:

Am ajuns si eu la nivelul 'bombei'.....ma rog vreau sa experimentez ceva cu CO2...urmand ca apoi sa trec la treburi mai serioase. Pe scurt...am cumparat cred varianta 'oficiala' a bombei despre care se vorbeste atat pe aici. E vorba de o sticla de la Dennerle, in care este un gel (imi pare rau ca momentan nu pot spune compozitia lui chimica) care cu apa de la robinet si cu o pastila 'activatoare'...incepe sa produca CO2.
Este vorba de http://www.fressnapf.de/shop/dennerle-bio-line-co2-vorratsdepot?gclid=CLqix4CvyKYCFQmMzAode095Iw
Treaba dureaza cica o luna...dupa o luna in functie de efectul obtinut....probabil voi trece la profesionisti si voi achizitiona http://www.tierkaufhaus.de/shop/dennerle-classicline-co2-anlage-professional-p-1997.html
Ca sa revenim la 'cestiune'.....pe sticla scrie ca dupa 24-36 h incep sa apara bulele. Au cam trecut 24 si nu vad macar o 'bulita'. La o bomba facuta in casa tot asa mult dureaza pana sa apara? Si in principiu cat timp 'functioneaza' o bomba 'artizanala'?

You don't have to be good all the time. Only when it matters...

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: