[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Prezentare putin intirziata  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
and_alx
Member
[Avatar]

IP:

Salutare!
Numele meu este Petrica Marin, 38 ani, Focsani, acvarist foarte incepator. Dupa cum s-a vazut in"Cadou pentru fiul meu" acvariul a aparut ca o alternativa la caini, pisici, papagali, hamsteri, etc. deoarece la vremea respectiva am considerat ca este cel mai bun cadou pentru Andrei-Alexandru(baiatul nostru). Acum dupa cca. o luna consider ca este alegerea cea mai buna(sunt mai multe motive pe care probabil o sa expun mai tarziu).
Acvariul este un Eheim Aquastrar de 54 l echipat ce filtru intern, incalzitor, termometru si capac cu un neon(asa a venit kit-ul). Am substrat de la Tetra(asta am gasit) si nisp/pietris un pic cam mare(3/5 mm). In acvariu se mai afla o nuca de cocos si o piatra cumparata(cu doua gauri in ea si vopsita). Acvariul sper ca a avut o ciclare aproximativ corespunzatoare.
Plante sunt destule, dar spre rusinea mea nu prea le stiu numele(vor veni si poze). O parte din plante cumparate, cealalta primita in urma unei donatii.
Pestii care populeaza acvariul sunt urmatorii: 6 cory paleatus, 1 ancistrus, 3 guppy, 3 platy si 2 molly(va mai sosi si o a doua femela). Aceasta "configuratie a fost recomandata de catre Rebella.
Ce sa va spun, eu unul sunt multumit pana acum, nu mi-a murit vre-un peste sau alte probleme mai mari. Cu timpul sper sa vina si un suport(masa) pentru acvariu, sa pot sa dau ceva CO2, sa schimb lumina, sa fac o fertilizare mai buna(pana acum nu am pus decat ceva de la Tetra) si per total sa am un acvariu cu pesti si plante sanatoase.
Promit ca in scurt timp sa vina si poze mai recente.
Cu scuzele de rigoare datorate faptului ca mai intai trebuia sa vin aici sa ma prezint si nu sa postez la "Coltul incepatorului" va transmit salutari si multumesc celor care m-au ajutat(si ma vor mai ajuta) din cadrul forumului.
Cu stima,
P.Marin.
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Salutare
Chiar ma intreb cum de nu ne-am gasit careva sa-ti aratam coltul...incepatorului
Iti voi spune si eu cu intarziere bun venit printre noi si desigur mult noroc cu proiectul vostru
Numai bine

This message was edited 1 time. Last update was at 08/12/2009 22:17:49

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
and_alx
Member
[Avatar]

IP:

Merci Alber!
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: