[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cabomba, nu o mai suport!  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Redknee
Member

IP:

Dragi baieti/barbati, fete/femei cum reusiti sa tineti cabomba sub control? Azi o tund si in cateva zile e iar plin de ea peste tot, se intinde, se curbeaza, acopera alte plante, E PESTE TOT! NU o mai suport!
Este vreo metoda sa ii opresc ritmul alert in care creste? M-am urat sa stau la cosit tot la 2-3 zile... De cand are si CO2 la dispozitie parca e nebuna!
Daca nu gasesc o solutie sa o potolesc o scot, ca efectiv ma scoate din minti!

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Marti
Senior member
[Avatar]

IP:

Taie-i co2-ul, lumina si fertilizarea. In acest mod ritmul de crestere va fi mai mic. Daca chiar te-ai saturat de ea, scoate-o din acvariu si inlocuieste-o.

setup 1 | setup 2
[WWW]
Redknee
Member

IP:

Marti wrote:Taie-i co2-ul, lumina si fertilizarea. In acest mod ritmul de crestere va fi mai mic. Daca chiar te-ai saturat de ea, scoate-o din acvariu si inlocuieste-o.

Daca aia e singura metoda luni e plecata si o inlocuiesc cu vallisneria. Taind co2+lumina le fac rau si celorlalte plante .

Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Redknee wrote:Azi o tund si in cateva zile e iar plin de ea peste tot, se intinde, se curbeaza, acopera alte plante, E PESTE TOT! NU o mai suport!

Asa-i ea , daca n-ai chef s-o tunzi mereu trebe s-o inlocuiesti.

Poze: smilie ... Poze cu plante

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: