40 mm, grosime 2-3mm cum de 40mm cu grosime de 2-3 mm? m-ai bagat in ceata .
Ce greutate are suportul? Aproximativ desigur.
Acvariul il stiu, am belit ochii de multe ori la el! Porcule atunci e ok, rezista si la mine!
Multam de informatii tuturor!
Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Lofty
De-al casei
IP:
Cadrul metalic vazut din profil are forma unui patrat cu latura de 40 mm si grosimea laturii de 2-3mm. Imagineaza-ti o teava care in loc sa fie rotunda pe sectiunea ei, este patrata. Greutatea e de cateva zeci de kilograme, n-am fost curios sa-l cantaresc.
Lofty wrote:Cadrul metalic vazut din profil are forma unui patrat cu latura de 40 mm si grosimea laturii de 2-3mm. Imagineaza-ti o teava care in loc sa fie rotunda pe sectiunea ei, este patrata. Greutatea e de cateva zeci de kilograme, n-am fost curios sa-l cantaresc.
Am inteles!
A inca ceva, pe podea stau direct tevile cadrului?
This message was edited 4 times. Last update was at 02/12/2009 18:13:13
Nu mananc din palma indiferent de meniu Si mai stiu ca un vanator de succes ajunge prada-n pustiu
Am inteles!
Ma apuc incet incet de treaba, dar mai intai trebuie sa dau acvariul pe care il am acum + pesti + plante... Altfel nu am loc nici batut cu paru`.
P.S De-a dreptul ma enerveaza cat de bine arata Malawy-u tau!
P.P.S Poti sa-mi dai un PM cu ce background ai si ce "bolovani" ai pus in mijloc?
Lofty wrote:Pe o bucata de mocheta (din motive de manevrabilitate sporita si grija pentru parchet) taiata exact pe dimensiunea bazei.
Io am pus scirtz (polistiren expandat) sub cadru metalic pentru ca podeaua (deci si parchetu') era ondulata. S-a presat complet in unele locuri si aproape complet in altele in functie de forma podelei .