[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Mutare pui guppy in acvariu  XML
Forum Index » Vivipari
Author Message
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Vreau sa imi mut vei 6 puiuti de guppy(cam de 4 luni)in acvariu cu adultii.Acolo am 2 zebre, 2 guppy si un carasel.Cei mari se inteleg foarte bine intre ei dar as vrea sa stiu daca vr-una din aceste specii ar putea sa considere puiutii mancare.Am o planta maricica unde ar putea sa se ascunda la nevoie dar in primul rand vreau sa stiu daca risc sa raman fara ei cand ii bag.

This message was edited 2 times. Last update was at 27/11/2009 11:26:31

[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

La 4 luni ar trebui sa fie aproape cit adultii de mari . In functie de cit de mari sint ii poate inghiti carasu'.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Razvan Radu
Junior member
[Avatar]

IP:

La 4 luni ar trebui sa fie suficient de mari, adica aproape adulti; depinde si cum i-ai hranit. Daca ar fi vreun pericol ar fi din partea carasului.
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Carasul nu e prea mare, 3-4 cm si e pasnic de felul lui.Pana acum cel putin.Cred ca bag unu pui de proba sa vad cum se poarta cu el(mai degraba zebrele s-ar putea sa fie foarte interesate de noutate)si apoi daca e ok, ii pun si pe ceilalti.
[WWW]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

dianacorbeanu wrote:Cred ca bag unu pui de proba sa vad cum se poarta cu el(mai degraba zebrele s-ar putea sa fie foarte interesate de noutate)si apoi daca e ok, ii pun si pe ceilalti.

Hraneste zebrele si carasu' bine de tot inainte de experiment, sa se leneveasca .

Poze: smilie ... Poze cu plante
dianacorbeanu
Junior member
[Avatar]

IP:

Da, asa am facut, le-am dat sa manance si apoi l-am pus pe cel mic inauntru.Pana acum l-au testat toti, mai ales zebrele care l-au atacat un pic dar nu l-au urmarit si el s-a ascuns repede. Carasul nu e interesat de subiect. Dar una din zebre are o gura uriasa, imi cam fac griji. Sper ca il mai vad si maine in acvariu.
[WWW]
ando_salajan
Junior member
[Avatar]

IP:

salutare. mi-a nascut si mie gupitza azi vreo 14 pui, dar n-am de gand sa-i mut pt ca n-am unde. as vrea sa va intreb daca credeti c-o sa triasca ???
am in acvariu 6 neoni, 2 gupii, 4 sanitari si 2 xipho. e posibil sa-i manance ????
Multumesc!
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

da,a e foarte posibil. Am cam aceeasi configuratie de pesti ca tine si intr-un an un singur puiut a supravetuit...

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Eu ma mir de faptul ca i-ai putut numara. Cu toti cei pe care ii ai acolo ar fi trebuit sa nu vezi nici un pui. Poate doar daca ai un acvariu extrem de bine plantat, dar atunci revine intrebarea: cum i-ai numarat? Sau ii ai intr-o maternitate? Daca este asa, inearca sa-i cresti acolo.
Acceptat de majoritatea, ca denumure comuna ar Guppy

This message was edited 1 time. Last update was at 04/12/2009 23:50:40

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
ando_salajan
Junior member
[Avatar]

IP:

este destul de plantat dar nu foarte aglomerat. oricum ramane de vazut o sa va mai spun pe parcurs ce s-a intamplat cu ei

Forum Index » Vivipari
Go to: