[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hello  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
v sinziana
Unripe member

IP:

Buna ziua.
Numele meu este Sinziana si deocamdata nu am un acvariu ci am primit de ziua mea un bol cu un peste mascul beta.
Intr-un viitor sper nu f indepartat,sotul meu isi va face la birou un acvariu de 25 l si atunci il voi muta pe beta acolo.
Nu sunt o cunoscatoare in pestii de acvariu si am postat o intrebare pe forum in speranta ca voi primii sfaturi.
Multumesc frumos.
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit printre noi , spor la citit si retinut informatii pentru ca sunt multe pe forum!
Betta va fi mult mai fericit in acvariul de 25l , cu un incalzitor , un burete mic bolborositor conecatat la o pompa de aer si niste plante nepretentioase cum ar fi elodea , anubias pe o mica buturuga, etc. Daca pui plante nu uita sa pui si un bec economic in capacul acvariului , daca il ciumperi fara capac sau daca il faci tu (acvariul).

Until you find someone worth dying for, you never really live.
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Sinziana, esti in locul potrivit. aici ai informatii si oameni ce te vor ajuta sa iti faci ceea ce ti-ai dorit.

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
glasforex
Member
[Avatar]

IP:

pestele betta e foarte interesant din punctul de vedere a locului pe care il prefera si il ocupa in acvariu. Betta va sta pe buturuga mai ales daca buturga va avea mai multe cioturi la diferite inaltimi fata de suprafata apei(betta iese periodic la suprafata apei si ia aer).

Sfaturi pt incepatori(pe scurt):
NU da mancare multa ! (cat va manca intr-un minut eu zic ca e suficient, de 1 sau de maxim 2 ori pe zi - sa nu ramana resturi de mancare in apa care vor altera calitatea apei si vor duce la moartea pestisorului!!)
NU schimba apa toata ! (la o saptamana poti schimba 20% din apa - avand in vedere ca e un singur pestisor)
Atentie la temperatura apei care o bagi cand faci schimbul de apa! (prea cald sau prea rece poate omora pestisorul pt ca volumul de apa din acvariu iar temperatura finala poate diferi mult de cea initiala)
Alte lucruri importante te las pe tine sa le citesti. Sunt articole interesante pe acest forum!
Poti pune si o poza cu pestiucul sa vedem ce frumusete de betta ai primit!

Bun venit! -vezi sa iti editezi si profilul sa stim de unde esti

This message was edited 1 time. Last update was at 16/11/2009 13:36:52

Forum Index » Despre noi
Go to: