[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Hop si eu  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Pestoaica
Junior member
[Avatar]
IP:

Salut. Va urmaresc de ceva vreme (sunt stalker). Asteptam poate un indemn sa ma prezint. De fapt, nici nu stiu ce sa scriu. Irina, Constanta, 18+ (mai mult decat as recunoaste). Acvarii: multe au fost de-a lungul timpului. Deocamdata am unul singur populat, de 100l cu 2 scalari (care in ianuarie implinesc 4 anisori) ce isi asteapta noua casa de 390L si inca niste frati. Iubesc ciclidele, sa nu radeti de mine dar mi se par cele mai inteligente si mai frumoase. Poate din cauza ca am ciclide acum. Sunt ferm convinsa ca in vreun mod bizar comportamentul speciei de pesti pe care o prefera omul are multe legaturi cu personalitatea acestuia. Am avut acvarii chiar si cu carasi autohtoni, asa ca ii iubesc si pe cei carora soarta nu le-a dat cel mai frumos colorit. Si nu pot sa mananc peste. Cam atat. Merci ca "m-ati citit"
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit Irina !
Ai un suflet bun , calitate foarte importanta la un acvarist , ca de altfel la orice detinator de fiinte Sa iti traiasca "copilasii" , sa fie sanatosi si fericiti .

Until you find someone worth dying for, you never really live.
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

bine ai venit.
Sa-ti traiasca scalarii
+Sanitarul+
Member
[Avatar]

IP:

salut bine ai venit pe forum, sunt total de acord cu tine ("Sunt ferm convinsa ca in vreun mod bizar comportamentul speciei de pesti pe care o prefera omul are multe legaturi cu personalitatea acestuia")

Veni, Vidi, Vici
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

eh ai vazut bine ai venit Irina, la fel cum ti-au spus si restul, sa iti traiasca pestii si sa te bucuri de ei, si bineinteles la acvariu cat mai mare

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
adu
Membru de baza
[Avatar]

IP:

bine ai venit irina. cunosc si eu o "acvarista" irina chiar prietena mea, cu care doar ce m-am certat ca i-am luat filtru extern si a scos plantele,ca a inteles ca daca ai filtru nu mai faci alge. )

O sa dicutam despre carasii autohtoni pe care i-ai crescut... ca de mult vreau

Deci bine ai venit !
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

Bine ai venit ! succes in ceea ce vei intreprinde.

Viata are ORICUM dreptate!
[Yahoo!]
PAPILLON
Junior member

IP:

Va salut cu optimism pasiune si noblete spirituala.Vei descoperi in scurt timp ca exista un nucleu format de acvaristi sufletisti in Constanta pe care din pacate cu greu vei reusi sa i aduni la o masa ,la o bere,un somon,o pastruga,etc . . .
Nu de alta da in afara de mine mai e un singur tip de la care poti invata ceva despre acvaristica.Glumeam bineinteles. . .
Bine ai venit !
[Yahoo!]
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Bine ai venit pe forum.
Pestoaica wrote:noua casa de 390L si inca niste frati

Dintr-un acvariu de marimea asta poti face un plantat foarte frumos. Chiar si cu scalari in el...

PAPILLON wrote:Nu de alta da in afara de mine mai e un singur tip de la care poti invata ceva despre acvaristica

...Si cum Amano e pe moarte, Tom Barr nici el nu se simte prea bine... o sa ramai, in curand, numai tu.

Toate cele bune.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Pestoaica wrote:Iubesc ciclidele, sa nu radeti de mine dar mi se par cele mai inteligente si mai frumoase. Poate din cauza ca am ciclide acum.

Poate te uiti si spre africani ca tot aveti apa "din aia" .......

Poze: smilie ... Poze cu plante
pc.ciprian
Moderator
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Poate te uiti si spre africani ca tot aveti apa "din aia" .......

Bine ca ai tu ...sau mai bine zis nu ai duritate ...

Merge bine si plantele la bazinele noastre care este cu apa "din aia smilie", deci la fel cum zice si val, in cel de 390L plante, multe plante si scalari

Inceputul | 100x60x45 first setup ADA | 100x60x45 JBL | 30cm ADA Cube | 100x60x45 Tropica Garden | 100x60x45 Tropica Moss | 30cm Nano Reef Cube (inceputul) | 100x60x45 Rimless Reef | 200x80x65h Reef Coloristic | ... ?
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

pc.ciprian wrote:Merge bine si plantele la bazinele noastre care este cu apa "din aia smilie"

D-aia folositi osmozoare ?

onur99
Junior member

IP:

Irina.
[Email] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Bine ca ai avut curajul de "a te arata" si desigur, bine ai venit!
Despre acvarii, ce sa zic, tu sa le faci pe toate (si ciclide si plantate) si atunci se vor bana adminii intre ei

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

alber wrote:tu sa le faci pe toate (si ciclide si plantate) si atunci se vor bana adminii intre ei

La asta nu m-am gindit , esti diabolic ....... daca nu-l face cu cichlidae africane o baneaza koala si Lofty, daca nu-l face plantat o baneaza Val si Porcu, in plus ne banam si intre noi ....... idoobitabil, singura rezolvare convenabila pentru toata lumea sta in doua acvarii .

Pestoaica
Junior member
[Avatar]
IP:

Ca sa-mi citez un prieten: "OMG!!!!!"

Porcu wrote:singura rezolvare convenabila pentru toata lumea sta in doua acvarii .

Coretc! Dar.... intervine broblema: daca fac acvariul de 390 cu africani, nu mai pot muta scalarii la "vila". Si vor ramane, in continuare, in garsoniera lor de 100 de litri. De renuntat nu renunt la ei nici in ruptul capului. Si in privinta calitatii apei de la noi, lasand la o parte africancele, e atat de faina incat imi vine sa-mi torn Easy Balance in cada cand fac baie.

Forum Index » Despre noi
Go to: