nu stiu de ce am senzatia dar cred ca ai mai incercat undeva sa dezlegi misterul* asta..de fapt am gasit..intr un topic anterior
ce pot sa ti spun e ca nimeni nu ti va putea spune exact, cu 100 % certitudine, carei variante de Elongatus ii apartine acel exemplar..este foarte greu sa faci asta mai ales in cazul africanilor care prezinta in multe cazuri, o multitudine de varietati zonale ..cu atat mai mult cu cat provenienta acelui exemplar este, mai mult ca sigur, necunoscuta (am dreptate?!

) , asta ca sa nu spunem dubioasa...
sa nu uitam si riscul hibridizarii

.. poti sa fii convins ca este un elongatus , acum, iar cand isi va definitiva trasaturile, sa constati ca are sange si de Ps.zebra sau mai stiu eu ce mbuna in el..
certitudinea ca un peste face parte dintr o anumita specie, ti o poate da numai siguranta , corectitudinea sursei de unde provine..
din ceea ce vad eu, si nu vreau sa te dezamagesc , mie unul nu mi prea miroase a Elongatus pe acolo..s ar putea sa ma insel..este inca un puiandru ..ma rog...eu zic sa mai ai un pic rabdare si sa lasi acea mica femela sa mai creasca. dupa aceea mai vorbim
ps. elongatusii si caeruleusii made by Lofty , in privinta lor jos palaria ..sunt sigur ce scrie pe ambalaj*

..asta ca tot vorbiram de surse*