[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salutare!  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
georged
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut,

ma numesc George si sunt din Bucuresti. Mi-au placut acvariile inca de mic... am inceput cu un bol de sticla...apoi un acvariu de 15-20 litri.
Acum un m-am apucat din nou de acvaristica si in prezent am un acvariu de 60l si unul de 20l.
In acvariul de 60l am doi scalari (pereche , depun la fiecare 2 saptamani ), 4 sanitari , un xipho si un neon.
In cel de 20 vor locui initial 7 gupi urmand sa mai primeasca oaspeti din cel mare care este un pic suprapopulat.
Cam astea ar fi de spus despre mine.

Bine v-am gasit!

[Email]
Nilsen
Member
[Avatar]

IP:

George!

Sper ca pe acest forum sa descoperi lucruri noi si sa aplici si la tine in acvariu,nu pot sa nu remarc ca ai 2 acvarii, ceeace este un lucru bun, dar se pare ca vrei sa-l suprapopulezi si pe al 2-le acvariu. Inteleg ca inca nu ai cumparat gupi si te-as sfatuiesc nici sa nu-i cumperi, de ce?. In primul rand 7 gupi sunt multi si gandestete ca vor face pui, atunci ar trebui sa mai cumperi un acvariu. Mai bine muta neonul si mai cumpara-i 4 frati (ideal sa fie 6, dar ti-ar trebui 22l), este un peste care se streseaza singur.
Iti urez inca o data Bun venit si succes!

Viata are ORICUM dreptate!
[Yahoo!]
georged
Junior member
[Avatar]

IP:

Gupii sunt deja intr-un bol si sunt puii altora din acvariul mare...
La dimensiunile acvariului, viitorii pui nu cred ca vor supravietui deci sper sa nu apara problema suprapopularii.
Neonul stingher il voi muta , sper sa socializeze cu gupii si sa se simta ca intr-un grup mai mare
[Email]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

georged wrote:La dimensiunile acvariului, viitorii pui nu cred ca vor supravietui, deci sper sa nu apara problema suprapopularii...
Cu alte cuvinte, speranta ta isi cam are rezolvarea in moartea puilor...
georged wrote:... Neonul stingher il voi muta , sper sa socializeze cu gupii si sa se simta ca intr-un grup mai mare
Nu va socializa. Pentru el, saracul, grup inseamna alti cativa neoni.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l

Forum Index » Despre noi
Go to: