[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariu australian  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
wizzard_6
Member
[Avatar]

IP:

Ca sa nu mai avem discutii...firma omului se numeste " Ed's Fish Tanks", adresa este 341 Bellmere Road, Cabolture. adresa de mail este: blais4515@hotmail.com phone:00617 54957442. Pentru care e interesat sa discute cu omuletul. Si ca sa va bag morcovul si mai adanc:
- la pretul la care l-am luat n-are cum sa fie sticla speciala,
- acvariul meu e de 5ft,dar am vazut la el si de 6 ft din aceeasi sticla
Presupunand ca ar fi tepe, in primul rand nu s-ar mai vinde, in al doilea rand, daca s-ar fi spart acvarii de 5 sau 6 ft in casele oamenilor, respectivul producator nu cred ca ar mai fi viu
Acum aveti toate datele, accesati-l si va dumiriti :-)
[Yahoo!]
wizzard_6
Member
[Avatar]

IP:

si daca vreti sa le vedeti si pe ebay,tipul le vinde prin altcineva. Accesati aici sa vedeti si de 6 ft cu sticla de 5 :-)
http://stores.shop.ebay.com.au/ETB-where-satisfaction-matters__W0QQ_armrsZ1
[Yahoo!]
ReBella
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

Vai dar eu nu as putea dormi cui asa ceva in casa...
Al meu are 240l teoretic si am 200l apa in el,iar sticla aeste de 8 mm pt ca nu am gasit nicaieri de 10 ...are si intarituri si eu tot am o anumita teama.Dimensiuni 126/42/45.Cu sticla de 5 am doar un acvariu de 50 l

Until you find someone worth dying for, you never really live.
brawn
Membru de baza

IP:

In locul tau in loc de presiuni, deformari, forte s.a.m.d. as cauta sa aflu despre istoricul omuletului, de cand are firma, ceva referinte. Am mai citit despre un acvariu din Belgia care nu se incadra in niciun criteriu de siguranta, dar era facut de o firma de profil. Nu tin minte sa se fi spart. Era facut dintr-o sticla care era gri daca te uitai prin taietura, nu verde (ceva legat de temperatura de topire, racire etc). Nu cred ca cineva serios de la antipozi si-ar permite sa se joace cu parchetul clientilor. Util nr. de telefon, da' tu stii cat costa convorbirile Romania-Australia?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: