[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Buna ziua tuturor!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Nu am de unde sa fac rost de asemenea echipamente si sa le cumpar nici vorba deocamdata. Am urmat sfatul vostru si am lasat lumina aprinsa cat se poate de putin, in jur de 1 ora dimineata si 1 ora seara. In rest au lumina dor de la fereastra, care e destul de departe.

In privinta celor doi sanitari nu ma ajutati cu nimic? ei ce mananca si mai ales cand si cum mananca daca ceilalti halesc tot ce ajunge in acvariu si e comestibil....
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Am revenit, poate de data asta ma ajutati mai mult....

A disparut problema cu algele, am micsorat mult perioada de iluminare, apa, schimb la 2 zile cam 40L, si am montat in capac un cooler de calculator care imi scade temperatura la apa cam cu 4-5 grade/zi daca il las sa mearga non stop.

Vreau acum sa schimb neoanele cu care a venit setul. Problema e ca nu stiu ce fel de neoane sa iau. Am inteles ca am nevoie de Phillips Aqua Glo dar cu ce cati W? Si al doilea de care sa fie? Pot sa il pastrez pe cel cu care a venit capacul si pe al doilea sa il inlocuiesc cu un Phillips?

As vrea sa scoata in evidenta coloritul pestilor, lofty zicea ca are un neon pt marine spre ex.

Ma puteti ajuta?

Multumesc!
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

AquaGlo sunt de la Hagen. Se merita macar unult.
De la Phillips poti opta pentru Aquarelle daca te intereseaza culorile pestilor.
Iti trebuie de 30W.
Daca nu tii neaparat la sublinierea culorii albastru (oarecum in detrimentul celorlalte), n-are rost sa-ti iei tub albastru; orienteaza-te spre AquaGlo + tubul day-light din dotare, sau 2xAquaGlo, sau AquaGlo+Aquarelle...

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Oana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Multumesc Lofty. Pestii sa stii ca sunt bine sanatosi, nu se bat deloc, par sa convietuiasca bine.

Le-am luat mancare noua, mi s-a parut ca cea pt pui pe care mi-ai recomandat-o la inceput nu le mai ajungea.

Le dau de la JBL: Grana pt ciclide 10% krill si Novo Stick M. Astazi le-am dat si ceva artemia si cand s-a imprastiat prin acvariu au fugit care incotro

Inca nu m-am prins care sunt femele si care sunt masculi, mai ales ca sunt tare speriosi si nu prea reusesc sa le fac poze. Poate o data la masa incerc o poza de grup si poate ma ajuti si cu asta.

Multumesc inca o data pt tot

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: