[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Salut  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salut sunt Gabi am 17 ani si stau in Pitesti
Am inceput de la un acvariu de 25 de litri pe care l-am primit cadou . Am ajuns la vreo 4 acvarii de marimea aceluia si acum dupa 2 ani am scapat de cele mici si mi-am cumparat un acvariu de 100 litri . In acest acvariu am ca pesti 2 scalari , 2 cory , 1 platidoras , 2 gurami , 2 gibiceps . Acvariul are ca dotare un incalzitor cu termostat , filtru exterior cascada , pompa aer Tetra cu 2 pietre pt aerat . Plante 2 echinodorus Marti :-) . Pe langa acvariul de 100 mai am un acvariu de 1,5 l in care tin 4 guppy (as vrea sai dau deoarece nui pot tine in acvariul mare cu scalari in preferabil sai dau la schimb)

Aici niste poze : http://img231.imageshack.us/gal.php?g=dscf3466.jpg sper sa va placa :scalari:
[Email] [Yahoo!]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

aoleu scuze de atatea topicuri am avut nite probleme de la internet si nush cum au aparut 3 topicuri si acuma nu stiu sa le deletez
[Email] [Yahoo!]
broscanuxxl
Junior member
[Avatar]

IP:

foarte trist acvariul....

http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=random&cat=14008&pos=-8972
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

broscanuxxl wrote:foarte trist acvariul....

imi explici si mie ce este trist ? sunt nelamurit
[Email] [Yahoo!]
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Trei sfaturi am :
1. Scoate autocolantul ala cu flori :redcard:
2. Pune un pietris de culoare mai naturala
3. Corydoras sunt pesti de card

PS:Guramy se fac mari daca nu sunt pitici! (stiu ca suna aiurea :-) )

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Revin: plati se face si mai mare
si dupa ce schimbi substratul ai putea sa pui mai multe plante!

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

alexthe1 wrote:Trei sfaturi am :
1. Scoate autocolantul ala cu flori :redcard:
2. Pune un pietris de culoare mai naturala
3. Corydoras sunt pesti de card

PS:Guramy se fac mari daca nu sunt pitici! (stiu ca suna aiurea :-) )

In legatura cu colantul de pe spatele acvariului , eu consider ca arata mai bine decat peretele alb si firele de la incalzitor , pompa aer , capac
Cu pietrisul am ales verde cu gandul sa para mai natural
Corydoras sunt intradevar pesti de card dar in nr mare tulbura apa deoarece sunt pesti foarte activi ;)
[Email] [Yahoo!]
alexthe1
Member
[Avatar]

IP:

Pai pui un autocolant negru sau albastru

Nice one doc'!
[WWW] [Yahoo!]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

alexthe1 wrote:Pai pui un autocolant negru sau albastru

O sa mai plantez acvariul si nu o sa se prea mai observe colantul , astept in continuare sfaturi si pareri . Sunt curios daca e cineva aici din Pitesti (lasati mesaj )
[Email] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

"Cu pietrisul am ales verde cu gandul sa para mai natural "

Eu pietre verzi nu cred sa fi vazut(intr-adevar n-am fost in tari exotice) iar verzi au toate sansele sa devina de la alge
[Email] [Yahoo!]
LUPmic
Senior member

IP:

Scuze Gabi, intai trebuia: Bine ai venit!!!!
[Email] [Yahoo!]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

adriancalotescu wrote:Scuze Gabi, intai trebuia: Bine ai venit!!!!

multumesc pentru urate , cu pietrisu am ramas masca (alti avand rosu sau albastru) verde am ales cu gandul la natura . Am considerat luand ca exemplu ca acele albe se murdaresc , se depun alge , pe cele verzi nu se observa .

P.S. ce plante imi recomandati , binenteles sa fie mai usor de intretinut si la un pret mai accesibil ;) multumesc anticipat astept raspunsuri
[Email] [Yahoo!]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Update Acvariul meu [img=http://img222.imageshack.us/img222/614/dscf3477n.jpg] P.S. mrs inca odata lui albert (de la el am luat plante) :jumpers:
[Email] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

inteleg ca esti entuziasmat, dar nu mai umple ecranul de smile-uri
ionutz40
Junior member

IP:

Da...in primul rand ...bine ai venit !
In privinta acvariului... greu de dat o nota. Uita-te si tu pe forumuri ... vei vedea poze de la A la Z cum se seteaza un acvariu. Ceea ce ai tu acolo e doar cu numele ...un acvariu. Nu are nici o legatura cu acvaristica si cu faptul ca ar fi trebuit sa fie un colt din natura . Ceea ce ai tu e o sorcova .
Si ceea ce spui ca ai vazut la altii tot in genul asta....nu inseamna ca e bine. Inseamna ca mai sunt destui ca tine care mai au mult de invatat. Sunt atatia cunoscatori si in pitesti si cu siguranta vei putea gasi pe cineva sa-ti vina sa te ajute si sa-ti arate efectiv cum se face.
Bafta si spor la treaba !
Aaaa si nu uita ca totusi sunt in mainile tale niste fiinte....nevinovate. Sa nu gandesti niciodata ca daca iti moare un pestisor din vina ta nu e nici o problema....maine iti iei altul.

Mai bine capabil de orice, decat incapabil de nimic
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

ionutz40 wrote:Da...in primul rand ...bine ai venit !
In privinta acvariului... greu de dat o nota. Uita-te si tu pe forumuri ... vei vedea poze de la A la Z cum se seteaza un acvariu. Ceea ce ai tu acolo e doar cu numele ...un acvariu. Nu are nici o legatura cu acvaristica si cu faptul ca ar fi trebuit sa fie un colt din natura . Ceea ce ai tu e o sorcova .
Si ceea ce spui ca ai vazut la altii tot in genul asta....nu inseamna ca e bine. Inseamna ca mai sunt destui ca tine care mai au mult de invatat. Sunt atatia cunoscatori si in pitesti si cu siguranta vei putea gasi pe cineva sa-ti vina sa te ajute si sa-ti arate efectiv cum se face.
Bafta si spor la treaba !
Aaaa si nu uita ca totusi sunt in mainile tale niste fiinte....nevinovate. Sa nu gandesti niciodata ca daca iti moare un pestisor din vina ta nu e nici o problema....maine iti iei altul.

da mah bine ca ai tu acvariu si nu arata ca o sorcova nu toti sunt Pro (in acvaristitca ca tine)
[Email] [Yahoo!]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

nu te supara pe el, ca a fost mai indraznet. Ce a zis are dreptate si ti-a dat un sfat prietenesc, nu ti-a facut un repros. Tu poti lua sfatul ca atare sau nu
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Fujito wrote:da mah bine ca ai tu acvariu si nu arata ca o sorcova nu toti sunt Pro (in acvaristitca ca tine)

Nu toleram astfel de iesiri pe forum. Te rog stapineste-te.

Poze: smilie ... Poze cu plante
mosu
Administrator
[Avatar]

IP:

Fujito wrote: cu pietrisu am ramas masca (alti avand rosu sau albastru) verde am ales cu gandul la natura .
....

Si eu am ramas masca )

Deci, in natura nu o sa vezi substrat verde. Iti dai seama ca e vopsit, da?
Daca vrei sa auzi ca acvariul tau este beton - > mergi pe alte forumuri. Daca vrei sa faci ceva ca sa fie beton (sau din ce in cem mai aspectuos) -> citeste pe aici (si pe alte forumuri / site-uri), mai vezi o galerie, siturile cu concursuri, stabileste-ti o tzinta, mai iei un sfat-doua, si fara tzafna si nervi, o sa reusesti.
[Email] [WWW]
Fujito
Membru de baza
[Avatar]

IP:

da ma scuzati pentru iesire luasem ceva la bord si ... eu il las asa ca nu stiu ce sai mai fac ;)
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Despre noi
Go to: