[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pappillon Ceramic reactor Alife CO2 2550  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ovyman
Junior member

IP:

Sal puteti sa-mi spuneti o parare despre difuseru asta?

http://www.aquaristic.net/pappillon-ceramic-reactor-alife-co2-2550.html?lang=1

Sper ca nu e o problema ca am pus un link de la un magazin de afara, daca e o problema rog moderatori sa scoata linku.
[Email]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

am si eu asa ceva, i-am facut doar o proba din curiozitate si era ok.In rest nu stiu cine stie ce
ovyman
Junior member

IP:

stiu ca ai , tocmai de aia intrebam vreau sa ti-l cumpar si vroiam ceva pareri despre el
[Email]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

iti pot da eu cateva detalii, stiu ca mai este un user pe acest forum care il foloseste, poate iti va zice si el cate ceva.
Eu iti zic, ca este foarte bine etansata garnitura pe piatra, Se infileteaza foarte bine, in rest ) nu face alte minunatii , decat sa dizolve co2-ul :-)
ovyman
Junior member

IP:

Momentan folosesc difuseru de la Tetra CO2 Depot de care nu sunt deloc multumit, si vroiam sa stiu daca acesta este mai bun decat cel de la tetra
[Email]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

asta nu stiu. zi -mi te rog , cati litri are acvariul tau ?
Fir3Splitter
Member

IP:

DA!! Clar, mult mai bun ca si cel de la tetra. Insa fiind un difuzor ceramic el se bazeaza pe spargerea bulei de Co2 in bule marunte care teoretic pana la suprafata apei ar trebui sa se dizolve. In cazul meu insa, el nu respecta aceasta teorie. L-am folosit la un acvariu de 180 si voiam sa tin un PH scazut. Datorita cantitatii mari de co2 pe care o injectam difuzorul nu reusea sa sparga foarte marunt bulele si majoritatea dintre ele ajungeau sa iasa din acvariu. Repet, nu am fost multumit de el datorita pretentiilor mele.
Conteaza foarte mult continutul acvariului, ce sistem de CO2 folosest si nu in ultimul rand de pretentiile tale. Am auzit de persoane care foloseau difuzoare ceramice si au fost multumite.
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

nu am inca codoi , dar la petshop-ul unde ma duc eu frecvent este un acvariu foarte bine plantat si cu un difuzor de co2 ceramic, vinzatoarea este foarte multumita de el, chiar am vorbit saptamina trecuta despre el...un mic artificiu pe care l-am vazut pentru dizolvarea ultimelor ramasite de bule care tentau sa iasa la suprafata, era difuzorul pozitionat chiar sub returul filtrulu iara ca cele care incercau sa scape din difuzor erau luate la o tura in forta prin acvariu :8: de catre jetul filtrului, de nu mai ramine nimic din ele...

of topic intr-un colt al acelui acvariu era un "frumos" manunchi de hair algae, desi acvariul esteplantat ca o jungla, co2, fertilizanti dupla, lumina...si totusi erau citeva fire de alge.

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
ovyman
Junior member

IP:

Acvariul este mic 54l.
Pretentii prea mari nu o sa am de la acest difuser, dupa cum vi-am spus folosesc difuserul de la tetra legat la o bomba si nu vad nici o diferenta la plante si de aceia v-am intrebat despre acest difuser
[Email]
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

la 54 L isi face treaba 100 %, in schimb la peste 100 l , lasa de dorit, cel putin asta mi-a zis Fir3Splitter, eu unul nu l-am folosit ca sa confirm.
Eu dupa ce l-am probat, am tras concluzia ca isi face treaba cu brio
ovyman
Junior member

IP:

Multumesc pentru raspunsuri, o s-al iau si o sa revin cu pareri
Radu U vorbim pe PM
[Email]
Fir3Splitter
Member

IP:

Eu zic ca e perfect pentru tine. Ce inaltime are coloana de apa?
ovyman
Junior member

IP:

cei care au sau au mai avut difusere ceramice, puteti sa-mi spune-ti unde s-al pun? cat de adanc s-al pun? paharelu trebuie s-al umplu cu apa? e normal sa scoata niste sunete ciudate?
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Pune-l cit de jos poti, sa aiba bulele un drum cit mai lung de parcurs. E bine sa-l pui in curent de apa din acelasi motiv .

Ce sunet ciudat? Ca un fisiit? E in regula.

Poze: smilie ... Poze cu plante
ovyman
Junior member

IP:

Mersi de raspuns, dar nu mi-ai zis in difuser pun apa sau il las gol?
[Email]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Am uitat , nu-l umple.

Poze: smilie ... Poze cu plante
ovyman
Junior member

IP:

Mersi inca o data pentru raspunsuri
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: