Author |
Message |
andreic
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/03/2009 14:29:52
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
andreic
Membru de baza
IP:
|
Nu, nu are nici o problema referitoare la marca. Trebuie doar sa corespunda mufa de prindere(BNC).
|
|
 |
papsy
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 07/03/2009 19:50:36
|
papsy
Junior member
IP:
|
@andreic ..am vazut pozele cu acvariul tau intradevar de vis si pe aceasta cale te felicit si eu . Iar daca Ph contr. Dennerle face parte din reteta ta de succes atunci Dennerle sa fie.Am cerut acum sfat pentru ca ma gandeam sa il iau de afara(eu sunt navigator si voi sta plecat ~4-5 luni) , dar nu am luat in calcul pierderea garantiei ceea ce nu justifica diferenta de pret.Voi deschide un nou topic cand ma intorc cand imi voi face un nou acvariu de minim 500 l caci spatiu am pentru el , si o sa vad atunci cum e mai bine MH sau T5(cu T5 ma gandeam ca poate skap de chiller  mai ales ca nu stau la bloc si am deja un AC in camera ce va gazdui acvariul).
P.S.ma gandeam ..in cazul in care s-ar ivi ocazia prin State sau Asia sa dau peste niste betta mai frumosi decat ce am tot vazut eu pe la noi sa iau cateva exemplare si sa la aduc cand vin in ideea ca poate cineva care se pricepe s-ar oferi sa ii inmulteasca si dupa aia sa ii doneze pasionatilor.Dar ramane problema cu transportul pe avion. Daca stie cineva o metoda sigura pentru pestisori atunci astept niste indicatii.Daca devin OffTopic rog cu scuzele de rigoare  a se edita si voi reveni la Anabantidae.
|
Ignore negative , Be positive! |
|
 |
Porcu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 08/03/2009 00:31:20
|
Porcu
Faraonu'
![[Avatar]](/forum/images/avatar/506111854018ad6fd51f0.jpg)
IP:
|
Se pare ca Dennerle e cel mai bun controller. Mie-mi place si JBL: are electrovalva incorporata, ceea ce e un mare avantaj pentru un alergic la fire si furtune  . Are si un senzor de temperatura, foarte folositor pentru compensare.
|
Poze: ... Poze cu plante |
|
 |
Lazar Ginel
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 08/03/2009 12:33:03
|
Lazar Ginel
Ogar batran
![[Avatar]](/forum/images/avatar/1478.jpg)
IP:
|
Dennerle Ph Controller DeLuxe a obtinut in urma cu 3 ani
Premiul 1 la salonul de acvaristica din Germania
Pentru cel mai bun produs
Este bun dom'le ce sa zic
Eu il am cred ca de vreo 3 ani si nu am avut probleme cu el
Merita banii ,chiar daca sunt cam multi banii la mijloc
|
Ogar batrin dar.... cu miros fin |
|
 |
vicud
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/03/2014 19:45:48
|
vicud
Junior member
IP:
|
Ca sa nu deschid inca un post cu aceasta tema, repun intrebarea, de care controller si mai ales de unde?
M-ar interesa unul nou, sau destul de nou, de la cineva care il foloseste.
Nou aici am vazut dennerle la 1250 si jbl pe la 1050 ron. Afara am fazut pe la 235 de euro, insa nu prea livreaza in romanica.
Ce parere aveti?
Multumesc anticipat.
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/03/2014 20:59:10
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Eu folosesc Dennerle si sunt multumit de el.
Cat despre de unde, eu l-am luat de pe okazii, userul "bfloryn" si am dat 800 de lei pe un Deluxe (evident fara garantie...)
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
vicud
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/03/2014 21:04:49
|
vicud
Junior member
IP:
|
de la el si de pe okazii as fi vrut si eu. Mi-e teama de okazii, ca am luat niste tepe.
Tipul asta are vreo 600 de comentarii pozitive acolo. Am cautat aici pe cineva de zona aia si pe tine te-am vazut primul.
Ar fi prea mare coincidenta sa fie vorba de aceeasi persoana, iar voi sa fiti vorbiti ca sa-mi dati mie teapa, right?
Si controlerul tau banuiesc ca a fost tot sigilat. Acum costa 770 ron. De ce e asa de ieftin? daca din 1250 cat e la magazin, scad tva un sfert, tot mai raman vreo 950. Iar afara, mai jos de 234 de euro nu am vazut (asta inseamna 1050 ron).
sunt tentat sa iau, insa si indoit. Mai zi-mi ceva  )
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/03/2014 21:18:40
|
stefanp
Moderator
IP:
|
vicud wrote:de la el si de pe okazii as fi vrut si eu. Mi-e teama de okazii, ca am luat niste tepe.
Tipul asta are vreo 600 de comentarii pozitive acolo. Am cautat aici pe cineva de zona aia si pe tine te-am vazut primul.
Ar fi prea mare coincidenta sa fie vorba de aceeasi persoana, iar voi sa fiti vorbiti ca sa-mi dati mie teapa, right?
Da, ar fi prea mare coincidenta.
Eu am avut norocul ca el e din Iasi si am fost la el acasa, mi l-a aratat.
Controllerul a fost nou-nout, se vedea pe el. Elastice pe cabluri, sonda sigilata in sticluta lui. Totul foarte ok.
Tot de la el am mai cumparat o sonda de pH Dennerle, pentru un controller Dennerle Evolution (adica fratele mai mic al lui DeLuxe).
vicud wrote:
De ce e asa de ieftin? daca din 1250 cat e la magazin, scad tva un sfert, tot mai raman vreo 950. Iar afara, mai jos de 234 de euro nu am vazut (asta inseamna 1050 ron).
De ce e asa ieftin, n-as putea sa-ti spun.
Evident ca nu plateste tva, impozit pe profit si alte alea.
El mi-a spus ca i le aduce un amic din Germania. Acum, stii si tu probabil ce poate sa insemne treaba asta
Cum le aduce, cum nu le aduce, eu sunt multumit de tranzactia facuta.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
vicud
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/03/2014 21:20:25
|
vicud
Junior member
IP:
|
ok, ma bag. ;)
Mai zi-mi, ai pastrat sonda sau ai luat una de sticla?
mersi.
This message was edited 1 time. Last update was at 25/03/2014 21:25:02
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 25/03/2014 21:43:28
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Sonda am pastrat-o, fiind noua n-avea rost sa dau banii pe alta.
Cand isi va da duhul, am sa vad atunci daca iau alta tot dennerle sau iau una de sticla, reincarcabila.
This message was edited 1 time. Last update was at 25/03/2014 21:43:37
|
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
|