[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Acvariul Meu  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
R9naldo
Junior member

IP:

Buna tuturor sunt nou pe forum si de aceea vreau sa ma prezint , ma cheama Raul sunt din Timisoara si am 21 de ani ;)) primul acvariu l-am avut la 14 ani ... dupa ceva pauza .. m-am apucat iara de acvaristica

Acvariul actual Juwel Rio 125 lumina T5 2*28 w , Co2 diy bomba ,substrat acvariu pietris fara fertilizant ! fertilizarea o fac cu ferropol Jbl 2.5 ml pe zii , schimb de apa 50 % saptamanal

Plantele folosite cryptocorine wenditi brown si wilisi , 2 anubiasi , valisneria gigantea , glossostigma nu cred ca o vedeti ca nu e asa deasa , tennelus , pogostemon helferi , didiplis diandra, zosterifolia ! sunt cam multe speci de plante

am incercat sa fac poze cat mai clare din pacate aparut foto nu focalizeaza calumea e diferenta de culoare dintre plante si decor care e mai rosiatic si nu prea isi avea locul in acvariu
image
Vede cineva Glosso ?
image
pogostemon helferi merge relativ bine pot spune a facut si ceva pui decand il am .. zosterifolia am mutato ca era in col si nu mergea deloc , o cauza spun eu ca ar fii neonele ele au lungimea de 60 si acvariu de 80 nu prea e lumina in colturi nici cabomba nu prea creste care e o planta rapid crescatoare
image

Astept parerile voastre
Radu.U
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

salut, imi place cum ai aranjat , dar parca ar merge taiat putin, stridentul de verde....
R9naldo
Junior member

IP:

ketamina wrote:salut, imi place cum ai aranjat , dar parca ar merge taiat putin, stridentul de verde....

ti se pare calitatea pozei e devina ... e chiar un contrast intre didiplis si cabomba dar aparatu nu focalizeaza
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Imi place inceputu' acvariului . Asteptam cu interes maturizarea.

Poze: smilie ... Poze cu plante
R9naldo
Junior member

IP:

Porcu wrote:Imi place inceputu' acvariului . Asteptam cu interes maturizarea.

Ms .. si eu astept ..si sper din pacate daca va uitati in poze lungimea acvariului este de 80 iar neonele sunt de 60 cm deci se pierde 10 cm in fiecare parte , daca s-ar fii pierdut numa in partea dreapta unde plantele nu necesita asa multa lumina .. Am vazut la un magazin de electronice un corp de iluminat T5 de vreo 20 de cm de 11 w si 22 sau 24 parca .. credeti ca este ok nu risc sa imi apara alge as vrea sa il pun ca lumina numai ajunge la zosterifolia si cabomba se opreste la Didiplis diandra macar ea are lumina
R9naldo
Junior member

IP:

Revin cu un update dupa ceva vreme de la setup am inlocuit cabomba cu zosterifolia si valisneria gigantea cu spiralis aa si am pus un reactor in loc de piatra de aer ! ms FireSplitter pt el :baby: image
dupa cam 3 saptamani asa arata acvariu din pacate aparatu meu numai face diferenta intre culori image
ultima poza este facuta cu un aparat bun din pacate poza a fost facuta seara si plantele din stanga erau mai inchise ;)) aa si am aflat ca didiplisu meu nu este didiplis este rotala nanjenshan image astept pareri
Fir3Splitter
Member

IP:

R9naldo wrote:..... am pus un reactor in loc de piatra de aer ! ms FireSplitter pt el :baby: .....

Sa il folosesti sanatos.

Imi place foarte mult cum e aranjat. Abia astept sa "arunci" din plante :p
R9naldo
Junior member

IP:

Fir3Splitter wrote:
R9naldo wrote:..... am pus un reactor in loc de piatra de aer ! ms FireSplitter pt el :baby: .....

Sa il folosesti sanatos.

Imi place foarte mult cum e aranjat. Abia astept sa "arunci" din plante :p

o sa iti dau saptamana asta Rotala ca bag foarfeca in ea mai pun o data ultima poza ca vad ca nu se mai vede ;)) image
ohodea
Junior member

IP:

imi poti spune si mie din ce material ai realizat backgroundul si daca l-ai facut cu ciment si polistiren ce colorant ai bagat in ciment.
[ICQ]
R9naldo
Junior member

IP:

e cumparat decoru! nu e facut ..

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: