Buna tuturor

sunt nou pe forum si de aceea vreau sa ma prezint , ma cheama Raul sunt din Timisoara si am 21 de ani ;)) primul acvariu l-am avut la 14 ani ... dupa ceva pauza .. m-am apucat iara de acvaristica
Acvariul actual Juwel Rio 125 lumina T5 2*28 w , Co2 diy bomba ,substrat acvariu pietris fara fertilizant ! fertilizarea o fac cu ferropol Jbl 2.5 ml pe zii , schimb de apa 50 % saptamanal
Plantele folosite cryptocorine wenditi brown si wilisi , 2 anubiasi , valisneria gigantea , glossostigma

nu cred ca o vedeti ca nu e asa deasa

, tennelus , pogostemon helferi , didiplis diandra, zosterifolia ! sunt cam multe speci de plante
am incercat sa fac poze cat mai clare din pacate aparut foto nu focalizeaza calumea e diferenta de culoare dintre plante si decor care e mai rosiatic si nu prea isi avea locul in acvariu
Vede cineva Glosso ?
pogostemon helferi merge relativ bine pot spune a facut si ceva pui decand il am .. zosterifolia am mutato ca era in col si nu mergea deloc , o cauza spun eu ca ar fii neonele ele au lungimea de 60 si acvariu de 80

nu prea e lumina in colturi nici cabomba nu prea creste care e o planta rapid crescatoare
Astept parerile voastre