[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Donez pui de Platy  XML
Forum Index » Donatii
Author Message
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Asa cum suna si anuntul sunt cativa Platy de dat. Cred ca vreo 8-10 bucati deocamdata. Puii au intre 2 si 3 luni, culori diferite si au fost hraniti cu nauplii de artemia si cu Hikari First Bites. De curand (cam2-3 saptamani) am inceput sa le dau si diferiti fulgi de la JBL. Pesticii sunt sanatosi, voiosi, voinici si cu chef de joaca. Anuntul este valabil doar pentru Bucuresti. Alte relatii pe PM.
P.S. Fara a supara pe nimeni, as dori totusi (din varii motive) sa imi rezerv dreptul de a dona puii cui consider eu de cuviinta, indiferent de momentul trimiterii mesajului de raspuns.
Va multumesc.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Patrick
Junior member

IP:

Salut,

Sunt interesat de puii de platy. Mai am 6 platy in acvariu rosii si albi pigmentati si cred ca ar fi ok pentru ei sa mai primeasca langa ei si alti locatari. Am un acvariu foarte mare si plin de plante in care cred eu s-ar simti foarte bine. In acvariu mai sunt si alti vivipari si tetrazoni.

Multam.

Daca te hotarasti sa ii donezi catre mine te-as ruga sa-mi dai nr tau de telefon ca sa te pot contacta si sa vin sa ii iau. (daca vrei as putea sa-ti sau niste melci de substrat)

Patrick
[Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

Va multumesc pentru gazduirea acestui post, si va rog sa-l inchideti.

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Donatii
Go to: