Numele meu este Vali, am 34, sunt de langa Pitesti si in sfarsit am un acvariu. De fapt, l-am luat pentru fetita mea de ziua ei (sau pentru mine?)
Acvariul este un Aquapro de 63 l net, 60x30x35 din Horn. cu urmatoarele: - incalzitor 50 W
- filtru intern Eheim Aquaball 2208
- lumina standard 1x 15 W
- substrat JBL Aquabasis
- nisip 2-4mm
Plante: Vallisneria spiralis si doua feluri de plantute tip marar din care una cred ca este Mayaca fluviatilis.
Pesti: 2 Corydoras paleatus si 1 Ancistrus dolichopterus (cred) pentru accelerarea ciclarii. Mai este si un Tetraodon fluviatilis dupa bon sau nigroviridis sper eu, pe care l-am luat pentru ca nu m-am putut abtine.
Acvariul are doua saptamani si jumatate de ciclare si deocamdata vietuitoarele si apa arata binisor.

Tot ceea ce am invatat pana acum se datoreaza acestui forum, si nu vreau sa perii pe nimeni. Pentru ca am invatat cate ceva, mi-am dat seama ca de fapt stiu prea putin.
Arata cam saracut in poza, dar in timp sper sa reusesc sa fac ceva frumos. Momentan nu bag co2, asa ca vor fi plante mai putin pretentioase.
La pesti inca nu m-am hotarat. As dori 6 barbus tetrazona si 6 paracheirodon innesi, desi stiu ca nu sunt aceeasi familie.
Inca odata bine v-am gasit

si apa limpede.