[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Accesorii decorative  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
krakken
Junior member

IP:

Ce tipuri de lemn pot fi introduse in apa acvariului, cu scop decorativ si cum trebuie tratat pentru a evita riscul de eliminare in ea a cine-stie caror agenti microscopici nedoriti?
E o idee buna buna folosirea oaselor pe post de decor? Concret, e vorba de un craniu.

http://smortzi.labrute.fr
Gio
Junior member

IP:

Ce sadic esti cu craniul :-d

Cel mai frumos si mai usor de facut rost este radacina de vita de vie , dupa ce o fierbi bine , in apa si sare , merge , daca ai timp si dai un SEARCH pe forum o sa gasesti mai detaliat ce ti-am zis eu ...

PS: Astept sa vad si eu poza cu craniu intr-un acvariu
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Dupa ce ca ai un acvariu asa de mic, mai vrei si "obiecte decorative". Da si tu un SEARCH si vezi cam ce gasesti. Dar oase, iti garantez ca nu.
krakken
Junior member

IP:

niste detalii in ceea ce priveste craniul ar fi binevenite, dolly; de ce nu as putea sa-l tin in acvariu?

http://smortzi.labrute.fr
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

krakken wrote:niste detalii in ceea ce priveste craniul ar fi binevenite, dolly; de ce nu as putea sa-l tin in acvariu?

In ceea ce ma priveste, poti sa tii si un schelet. Eu nu am nimic impotriva. Numai ca date despre asa ceva nu am de unde sa-ti dau.
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

ideea era ca acvariul sa arate cat mai natural, cred ca esti primul cu un craniu, acum desi cred ca toti sunt impotriva iar cred ca multi sunt curiosi cum ar arata in final ... (asa ca daca o faci pune o poza)

La fel, fiertul indelung in apa cu sare ar trebui sa elimine agentii patogeni din craniul tau. Eventual fierbel intr-o oala sub presiune (la temperatura inalta)

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

krakken wrote:E o idee buna buna folosirea oaselor pe post de decor? Concret, e vorba de un craniu.

Uman???
Daca da, ai intr-adevar o problema . Daca juridica nu, macar una de etica tot ai. smilie
Daca nu este uman, si oi fi gasit vreo matza (scuzati "tz"-ul) moarta, treba ta. Dar sincer, renunta la idee. Oricat de rocker ai fi, satanist sau emo, trebuie sa faci niste concesii cand vorbesti de un acvariu. Si cum nu cred ca vrei sa reproduci imagini de pe fundul lacului Bordei, pune mana si foloseste niste buturugi "sanatoase", mopani sau vita de vie.
Numai bine

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

eugen.popp wrote:ideea era ca acvariul sa arate cat mai natural, cred ca esti primul cu un craniu, acum desi cred ca toti sunt impotriva iar cred ca multi sunt curiosi cum ar arata in final ... (asa ca daca o faci pune o poza)

La fel, fiertul indelung in apa cu sare ar trebui sa elimine agentii patogeni din craniul tau. Eventual fierbel intr-o oala sub presiune (la temperatura inalta)

In loc sa-l indrumati catre elemente care fac parte din natura, voi ii bagati in cap tot felul de aiureli cu capete de morti, animale impaiate etc. Lucrati careva la Antipa si va face cu ochiul un schelet de mamut? Si ii mai dati si sfaturi despre eliminarea agentilor patogeni prin fierbere intr-o oala sub presiune. Bine ca nu l-ati trimis direct intr-un cimitir, ca de acolo ar avea de unde alege. smilie

Topic inchis.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: