[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cumpar SAE si OTO  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Dupa cum spune si titlul, doresc sa cumpar si eu 2-3 SAE (Siamese Algae Eater) si 3-4 OTO (Otocinclus affinis). De preferat sa fie micuti si cu pofta de alge . Multumesc anticipat !
matrix
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Gasesti oto sigur la magazinul de la Unirii (din spatele magazinului Unirii). Eu am luat sunt sanatosi si arata foarte bine pret 7.5 ron

Galeria mea
[WWW] [Yahoo!]
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

matrix wrote:Gasesti oto sigur la magazinul de la Unirii (din spatele magazinului Unirii). Eu am luat sunt sanatosi si arata foarte bine pret 7.5 ron

Merci de informatie. Stii cumva daca au program si Sambata ? Presupun ca te referi la magazinasul acela de la rondul din spatele pietei, nu ? Daca are cineva un nr. de telefon ceva... sau un website al lor, please share Multumesc !
spulberica
Member
[Avatar]

IP:

Maine, sambata nu au program, cu toate ca in general au program sambata. Din pacate, magazinul se inchide la 1 februarie.

Succes!
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

spulberica wrote:Maine, sambata nu au program, cu toate ca in general au program sambata. Din pacate, magazinul se inchide la 1 februarie.

Succes!

Oh... vai. Norocul meu, iar nu apuc sa-i cumpar pe micuti... pacat ca se inchide. Uite asa se mai duce o sursa de vietati care nu se gasesc prin alte parti... Ai idee daca se inchide de tot sau de fapt se schimba locatia ?
spulberica
Member
[Avatar]

IP:

Eu am fost azi si am luat doi oto impulsionat de matrix. De ceva vreme eram in dubii daca sa iau SAE sau oto si cand a zis omu' ca's sanatosi, am si fugit incolo. Multumesc amandurora pe aceasta cale

Magazinul se inchide de tot din cauza, nu?, faimoasei crize economice. Am povestit putin cu sefa', cu parere de rau ca se inchide magazinul proaspat descoperit (au si mancare hikari :-)). Prin toamna vor deschide online strict cu discusi. Pestii de acolo par foarte sanatosi, iar patronii au o pasiune pentru discusi, niste exemplare minunate in bazinele din magazin. Poti totusi incerca o excursie pana acolo maine daca nu ai altceva de facut, poate vine cineva la magazin. Speranta moare ultima In general programul se termina la 18:00 (parca).
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Da, o sa merg totusi maine... desi e cam departe de mine. Speram ca poate cineva are un nr. de telefon, un email ceva... poate prindeam pe cineva pe-acolo. Eeh, asta este. In timpul saptamaniii mi-e mie imposibil...
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

spulberica wrote:Eu am fost azi si am luat doi oto impulsionat de matrix. .

Mai aveau? Ca abia pe miercuri as reusi sa ajung acolo.

Eu am luat acum un an zece otto de la ei si au supravietuit opt pana acum vreo luna....in speranta mea de a salva toninele am reusit sa-i fac sa sara din acvariu datorita phului foarte mic ( concentratiei de co2 probabil). Tot ce am cumparat de la ei, pesti si creveti, au fost foarte sanatosi. Pacat ca se inchide magazinul.

865
[Yahoo!]
spulberica
Member
[Avatar]

IP:

Sesmar wrote:

Mai aveau? Ca abia pe miercuri as reusi sa ajung acolo.

Mai aveau 15-20 pestisori. Se poate sa fie mai multi pentru ca bazinul este pe un raft foarte inalt si eu nu-s tocmai ghita muresan

Ai mei sunt OK deocamdata, dar am inteles din diverse articole ca prima luna e perioada dificila, dupa care nu vor mai fi probleme. Asa-i?
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

spulberica wrote:

Ai mei sunt OK deocamdata, dar am inteles din diverse articole ca prima luna e perioada dificila, dupa care nu vor mai fi probleme. Asa-i?

Nu stiu....eu cand am ajuns acasa cu ei a trebuit sa plec urgent la munca. I-am aruncat in bazin fara aclimatizare fara nimic. Peste trei zile cand am venit unu' singur era mort. Al doilea l-am gasit mort peste vreo luna.
Dar..de exmplu lui Andreic ( care i-a cumparat tot de acolo) i-au murit toti cu toate ca le-a facut aclimatizarea ca la carte. Si nu numai lui.
Eu probabil am avut noroc de nu mi-au murit atunci...deci cum ti-o fi norocul

865
[Yahoo!]
tropikana
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Eu am cumparat 4 SAE din Hornbach si dupa o ora de aclimatizare, cand i-am pus in acvariul mare, au dat de CO2 si 3 dintre ei au intrat in soc de pH. I-am scos repede si am mai incercat jumatate de ora sa le adaug apa din cel mare. Cand i-am pus inapoi, la fel.
Atunci am oprit CO2, am bagat o pompa de aer, si dupa jumatate de ora am reluat aclimatizarea. Aflasem intre timp ca SAE prefera apele bine oxigenate.
Dupa o luna, sunt bine merci cu totii.

DIY addicted
Valea Plangerii
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Pai de ce au facut soc ? Ce pH aveai si cat CO2 bagai de au fost asa de stressati ?

Cat despre "SAE prefera apele bine oxigenate", sa stii ca in aceeasi apa CO2 poate coexista cu O2 fara probleme in cantitati "industriale" chiar. Doar ca O2 daca-l introduci prin pompa de aer sau prin valuri la suprafata, atunci vei da cu siguranta mult mai repede CO2 afara din acvariu...
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

La Unirea pretul s-a facut intre timp 5 lei pentru un otocinclus.
M-am dus sa-mi cumpar 10....am luat 20 de indivizi

Mai erau cativa prin acvariul ala. La pretul merita

865
[Yahoo!]
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Sesmar wrote:La Unirea pretul s-a facut intre timp 5 lei pentru un otocinclus.
M-am dus sa-mi cumpar 10....am luat 20 de indivizi

Mai erau cativa prin acvariul ala. La pretul merita

Vaaaai... e clar ca nu mai apuc... Nu-mi vinzi si mie 4 micuti ? La un pret mai maricel, sa-ti scoti banii pentru efort, bineanteles.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

MonkY wrote:Nu-mi vinzi si mie 4 micuti ? La un pret mai maricel, sa-ti scoti banii pentru efort, bineanteles.
Daca face asta il banez pentru bisnita pe forum .

Poze: smilie ... Poze cu plante
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:
MonkY wrote:Nu-mi vinzi si mie 4 micuti ? La un pret mai maricel, sa-ti scoti banii pentru efort, bineanteles.

Ooops. Atunci nu mai... O sa incerc azi sa scap de la scarbici. Daca nu, aflu adresa lui Sesmar si dau o mica spargere la noapte. In caz ca voi fi prins, ma vedeti pe la stirile de la ora 17:00 cu titlul "Hotul Acvarist". Dupa aceea voi avea indeajuns timp liber incat sa-mi scriu propria carte - "Algele si Criza"
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:

Si daca-i donez ? Te banez eu pe tine? Sau primesc un premiu?

MonkY wrote:... Daca nu, aflu adresa lui Sesmar si dau o mica spargere la noapte. In caz ca voi fi prins, ma vedeti pe la stirile de la ora 17:00 cu titlul "Hotul Acvarist". Dupa aceea voi avea indeajuns timp liber incat sa-mi scriu propria carte - "Algele si Criza"

Pana o sa reusesti tu sa prinzi 4 oto in acvariul meu....imi creste mie barba

Sincer imi pare rau dar chiar nu am rabdare sa stau sa prind in jungla asta 4 pesti. Inca sunt tare speriosi si cum ma apropii de acvariu....au disparut instantaneu.

865
[Yahoo!]
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Phew... am reusit in sfarsit sa pun si eu mana pe 3 Otocinclusi mici mici mici... sper sa reziste in acvariul mare impreuna cu ceilalti monstrii... nu de alta, dar par a fi niste mici mormoloci

Sunt haiosi foc insa... sa vedem daca sunt asa ahtiati dupa alge precum li s-a dus renumele.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Se poate inchide topicul?
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

Dolly wrote:Se poate inchide topicul?

Ar mai fi ramas problema achizitionarii acelor SAE, dar... cred ca se poate inchide. Daca vede vre-un coleg forumist si vrea sa vanda, ma poate contacta pe PM. Multumesc !

Forum Index » Cumparari
Go to: