[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cu ce lipesc mopanul ?  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

N-am stiut unde sa incadrez intrebarea, dar avand in vedere ca imi trebuie un lucru "hardware", cred ca e in aria buna. Problema de care m-am lovit este aceea ca am un mopan cam instabil (in sensul ca nu pluteste, insa nici nu prea vrea sa stea "in picioare"). As fi vrut sa-l prind de un alt mopan sau sa-l fac sa stea pe propriile picioare. Intrebarea este: aveti idee de un produs care sa ma ajute sa lipesc cei 2 mopani, sau cum sa-l fac sa stea singurel ? Mopanul a fost si fiert, si stat in apa vre-o 2 saptamani... degeaba. Am incercat si cu un silicon special pentru acvarii... dand niste gauri in partea de jos a mopanului si introducand ceva pietricele, lipite intre ele cu acel silicon. Din pacate, desi pietricele au ramas prinse intre ele, siliconul a plecat instant de pe lemn (normal)... asa ca am ramas debusolat. Sunt deschis la idei... orice solutie e binevenita. Mercic.
luci_sandor
Member
[Avatar]

IP:

salutare..parerea mea e sa il legi cu nylon pentru pescuit de o piatra pe care o ascunzi dedesubtul lui in substrat

http://s571.photobucket.com/albums/ss156/luci_sandor/Green%20terror/
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Cele 2 bucati de lemn se pot prinde intre ele cu un holzsurub [ suruburi pentru mobilier ] ... cauta pe la Practiker / Hornbach / magazine din astea ...

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

koala wrote:Cele 2 bucati de lemn se pot prinde intre ele cu un holzsurub [ suruburi pentru mobilier ] ... cauta pe la Practiker / Hornbach / magazine din astea ...

Si cum se impaca fierul din holzsurub cu apa ?
andreic
Membru de baza

IP:

Se impaca foarte bine. Nu vei pati nimic.
alber
Moderator
[Avatar]

IP:

La mine amaratul ala de mopan sau ce-o fi, a stat cu o piatra pe el cam 1.5 luni. Asta pana s-a umflat el bine cu apa, sau pana a ajuns la concluzia ca decat sa se puna cu nebunu.... Asa ca pana la urma si-a bagat mintile in cap si face serviciul pentru care a fost creat

"e usor a scrie versuri, cand nimic nu ai a spune" - Mihai Eminescu
[Email] [Yahoo!]
MonkY
Member
[Avatar]

IP:

alber wrote:La mine amaratul ala de mopan sau ce-o fi, a stat cu o piatra pe el cam 1.5 luni. Asta pana s-a umflat el bine cu apa, sau pana a ajuns la concluzia ca decat sa se puna cu nebunu.... Asa ca pana la urma si-a bagat mintile in cap si face serviciul pentru care a fost creat

Si al meu tot cam 1.5 luni are, si inca mai se clatina cand il ating. Are niste parti gaunoase in partea centrala care ii ofera o flotabilitate marita (sau mai bine zis, un dezechilibru in pozitia in care as dori eu sa-l pun). Sper ca si al meu sa-si revina, sau voi incerca alte metode (mai neortodoxe).

Practic dupa cum se observa in poza de-aici eu vreau sa prind mopanul din dreapta acvariului de cel din mijloc, si sa mai castig ceva loc in partea din dreapta (sa pun plante inalte care sa "ascunda" filtrul intern). Nu stiu insa cat de bine ar arata... pana ma decid, mai caut si niste vita de vie, am vazut ca arata superb si nu ocupa nici asa mult cum o fac mopaniii acestia

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: