[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Identificare planta  XML
Forum Index » Plante de acvariu
Author Message
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

De vreo doua zile caut, cam peste tot pe unde stiu eu ca sunt poze cu plante si clasificari, sa aflu cum se numeste o planta. Este vorba de planta verde din lateralele acvariului din linkul asta.
Stie cineva?

Daca nu stie careva imi fac cont pe forumul ala doar ca sa-l intreb pe cel care a realizat acvariul cum se numeste planta.

865
[Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Mie mi se pare a fi Hygrophilla Difformis. Eu am avut-o si submers si emers. Evident ca la mine arata mai galbena in lipsa conditiilor propice (in acvariul low cost). Asa ca, dupa forma si la cat de mult focalizez eu acum pe poza aia, merg pe pronosticul asta.

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
Daniel32
Junior member

IP:

Daca asta este planta identificata de Lofty...mie mi-a iesit din acvariu...adevarul e ca nu prea ma pricep la plante. Ciudat e ca atunci cand iese din apa renunta la frunzele din apa...sau am eu probleme cu ea.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Nu stiu de ce, da' nu-mi pare chiar Hygrophila difformis. E posibil sa fie vreo varietate diferita de cea obisnuita.
Dac-as fi amenintat cu un pumnal la beregata si obligat sa raspund as zice ca nu-i Hygrophila, da' cu mari emotii .

Poze: smilie ... Poze cu plante
calin_gherman
Ultra High Member
[Avatar]

IP:

Sa ma risc, sa nu ma risc.... Io ma risc, da' nu dati cu paru....Ceva Ceratopteris? :-) ...cornuta? Crescut submers, adica plantat? Intreb mai mult decat afirm

http://www.acvariu.ro/coppermine/index.php?cat=12817
[Email]
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Thanks, actually the plant is hydrophila difformis. I kept cutting top and replanting on an angle in substrate and it grew mostly horiziontal.

Cred ca poti sa spui fara nici o emotie

...
[Yahoo!] [MSN]
Sesmar
POKEMBER
[Avatar]

IP:

and the winner is...Lofty.
Primul gand al meu a fost la asta insa eu cand o aveam se ducea in sus nicidecum orizontal si nici nu-mi crestea asa compacta.

Acum ca am aflat...n-o mai vreau...ma gandeam ca-i ceva planta noua

865
[Yahoo!]

Forum Index » Plante de acvariu
Go to: