[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vreau sa cumpar un acvariu  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
marusanu
Junior member

IP:

Tatal meu este foarte pasionat de pesti, are un acvariu la servici, si mereu si-a dorit acvariul lui. As vrea sa ii cumpar unul de craciun. Ma poate sfatui cineva de unde as putea lua unul ok, eventual cu ce sa il echipez, daca sa iau si pesti si cam cat m-ar costa toata afacerea? Mi-a zis cineva ca ar fi niste acvarii pe la Hornbach destul de interesante, pe la 3-4 milioane, are careva idee?
Cer scuze de deranj si sper ca ma puteti ajuta si pe mine

Cu stima,

Lupoaica
marusanu
Junior member

IP:

ps: eu mi-am ales alt nick si alta locatie... nu inteleg de unde a aparut acest nick si datele respective
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

salut, si bine ai venit, la problema tehnica nu stiu eu sa iti raspund asteapta pana o sa intre unul dintre moderatori (dar sunt sarbatorile acum poate dureaza mai mult)

Daca doar vrei sa cumperi un acvariu e bine, daca vrei sa il si populezi este mai complicat si nu iti recomand sa te grabesti, pentru asta trebuie neaparat sa citesti ghidul incepatorului si ciclul azotului http://www.acvariu.ro/content/view/50/29/ respectiv http://www.acvariu.ro/content/view/78/29/ . Daca te grabesti cu pestisorii sa stii ca o sa ai probleme mari cam intr-o luna de cand i-ai luat de aceea e foarte recomandabil in prima faza sa iei doar acvariul si echipamentele.

Intradevar cel mai bun loc de a lua un acvariu de calitate este in hornbach deoarece au multe variante pe stoc, iar tu te grabesti sa prinzi craciunul. Hotarastete cel mai mult unde il pui in casa (NU la geam) si ce dimensiune sa aiba tinand cont de mobila pe care va sta. Eu de exemplu dabia mi-am luat un acvariu de 100l de dimensiunile 80x35x40 gasesti toate peripetiile mele pe link-ul: http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=7000

Doar bazinul o sa te coste 100-150 de lei in functie de dimensiuni, dupa ce citesti macar ghidul incepatorului si te hotarasti asupra dimensiunilor vino dinnou si spunene ce vrei sa iti iei, si iti mai zicem atunci restul, acum nu poate ghici nimeni ce vrei

Succes

ps: daca nu mai ai timp iti recomand un set complet tot din hornbach, costa in jur de 400 de lei.

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

marusanu wrote:eu mi-am ales alt nick si alta locatie... nu inteleg de unde a aparut acest nick si datele respective

Incearca sa ma lamuresti un pic, nu ma prind ce s-a intimplat.

Poze: smilie ... Poze cu plante
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:
marusanu wrote:eu mi-am ales alt nick si alta locatie... nu inteleg de unde a aparut acest nick si datele respective

Incearca sa ma lamuresti un pic, nu ma prind ce s-a intimplat.

Stai ca te lamuresc eu acusica. Da' numai pe jumate, ca nici eu nu am habar cum de s-au suprapus cei doi.

Uite, citeste si postul acesta.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Am citit si tot n-am inteles nimic .

Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Porcu wrote:Am citit si tot n-am inteles nimic .

Pai, dupa cum iti spuneam :sic: - nici eu. Si nici pe Lupoaica nu am gasit-o in Memberlist , Nu zic ca nu e, dar eu nu am gasit-o...sorry... :ironic:
eugen.popp
Senior member
[Avatar]

IP:

poate va lamureste fragmentul urmator:
Wolfie .: sunt fata cu acvariu de pe forum
Eugen Popp: zi-mi id-ul
Eugen Popp: ca sunt 2000 de membri pe forum
Eugen Popp:
Wolfie .: Lupoaica
Eugen Popp: asa
Wolfie .: cu id-ul cu eroare
Eugen Popp: asa, da
Wolfie .: mi-ai raspuns la thread
Eugen Popp: e prima data cand aud de asa ceva (eroarea aia)
Wolfie .: si eu
Wolfie .: umblu pe destul de multe forumuri
Wolfie .: si nu am patit niciodata asa ceva
Eugen Popp: probabil intri in categoria 1 la un mil
Wolfie .: i'm special
Wolfie .: anyway
Eugen Popp: asa
:bpc:

I must not fear. Fear is the mind-killer. Fear is the little-death that brings total obliteration.
[Email] [WWW] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Bun. Facem in felu' urmator:
Pentru ca "Lupoaica" nu exista in lista de membri, iti schimb useru' din "marusanu" in "lupoaica" . E bine asa?

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: