[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Vreau Eriocaulon cinereum  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

...Pai ce sa mai zic mai mult decat in titlu?

Vreo oferta...?
Multumesc.
Andariel
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu ti-am mai zis Val de atatea ori sa ma contactezi ? Si pentru didiplis si pentru asta. Pai........

-----

-----
[WWW]
ximonik
Unripe member

IP:

scuza-ma ca te intreb, am vazut ca esti amabil cu alte persoane pe forum, ma poti ajuta cu cateva plantute ? le pot plati daca este nevoie.astept un raspuns
chri
Junior member

IP:

as vrea si eu acea planta daca ai in plus....
Andariel
Junior member
[Avatar]

IP:

Pai.............din pacate (sau din fericire) eu stau in Constanta.

-----

-----
[WWW]
ximonik
Unripe member

IP:

nu se poate cumva trimite ? prin posta .... oare rezista? , acuma cale gasim dar sa existe planta ... asa de mult mi-as dori sa o am
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

ximonik wrote:nu se poate cumva trimite ? prin posta .... oare rezista? , acuma cale gasim dar sa existe planta ... asa de mult mi-as dori sa o am

Vezi la magazinul on-line REEF. Si poate mai intii treci si pe la rubrica "Despre noi".
Val
Magister Ludi
[Avatar]

IP:

Andariel wrote:Nu ti-am mai zis Val de atatea ori sa ma contactezi ? Si pentru didiplis si pentru asta. Pai........

Andariel, daca as stii si cum... Online nu te-am mai vazut demult si nr. de tel. Nu l-am retinut. Scuze. Da-mi un pm, un semn ceva, te rog...

Haruko, m-am uitat prima data acolo. La REEF nu au planta asta pe lista. Si chiar daca ar avea-o in lista asta nu inseamna ca ar avea-o si pe stoc. Cel putin nu pentru non-VIP-uri din provincie.

10x.
Dolly
Dust in the wind
[Avatar]

IP:

Val wrote:
Haruko, m-am uitat prima data acolo. La REEF nu au planta asta pe lista. Si chiar daca ar avea-o in lista asta nu inseamna ca ar avea-o si pe stoc. Cel putin nu pentru non-VIP-uri din provincie.

Da' de cind e Reef numai pt VIP-uri? Sa fim seriosi. Nu cred ca daca cineva ia legatura cu ei si le da o sugestie, nu o iau in seama. Interesul e de ambele parti.

Forum Index » Cumparari
Go to: