[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
vand acvariu Cayman 60 Profesional 96L  XML
Forum Index » Vanzari
Author Message
soler
Junior member

IP:

culoare: negru
dimensiuni: 62,5 x 34,5 x 45,5 cm
echipament:
BluWave05
BluPower 350l / h
BluClima 100 W
Lampa 2 x 15 W T8
Timer

Singura chestie la acvariu, el a fost prevazut cu o rama de plastic pe care statea acvariul, dar....o idee proasta a celor de la FERPLAST ca toata greutatea era pe colturi si riscam sa se sparga acvariul asa ca am renuntat la rama, numai ca cine a scoso mi-a spart acvariul intr-un colt, pe laterala mare din spate, a iesit o bucata de sticla de 7 x 4 cm. i-am pus o bucata de sticla acolo, pe interior, si daca se pune substrat nu se observa, si pe fund 2 sticle, ca sa nu stea pe laterale ci direct pe fund. il am asa de un an de zile si nu am probleme cu el.

daca se permite sa adaug un link unde puteti vedea acvariul....

http://www.pentruanimale.ro/acvariu-cayman-60-profesional-75-l-p-1398.html

Acvariul in magazin e cam scump, dar...tinand cont ca are o problema, pretul este de 250 RON.
soler
Junior member

IP:

anuntul inca mai este de actualitate.
sydney
Member
[Avatar]

IP:

Am şi eu un Cayman 60, dar volumul lui nu este de 96 litri ci de 75 litri.

Îmi oglindesc sufletul în acvariu.
soler
Junior member

IP:

ai incercat sa inmultesti toate laturile sa-i aflii volumul? sau te-ai multumit cu ce scrie despre acvariu in magazinul de unde l-ai cumparat?
fara suparare, dar eu asa fac, am mai vazut anunturi de acvarii de 500 litrii dar cand faceai volumul la dimensiunile acvariilor vedeai ca au undeva pe la 360-380 litrii. asa ca daca te iei dupa ce spune lumea si nu calculezi singur.....
ZOLA
Member
[Avatar]

IP:

copii nu va certati nu v'ati gandit ca una este volumul brut si alta este volumul net? perosnal nu posed acest bazin , dar il puteti masura usor la interior , nu de alta dar sa nu bagati si ramele in calcul . in rest Spor la vanzare!

oto si crevetii lui
[Email] [WWW] [Yahoo!]

Forum Index » Vanzari
Go to: