Radule mare grija cu instalatia aia ca lucreaza la 220 V!!! (daca e din aia de care cred eu). Parerea mea este ca doar o minune probabil combinata cu faptul ca nu ai cumparat ultimul chinezarai de pe piata te-a scapat de o tragedie. Si aici ma refer la tine sau la mama ta, nu la pesti!!! Eu nu as fi bagat mana dupa ea in apa fara sa o scot din priza nici daca imi dadeai luna de pe cer (si un BMW nou

) Defapt nu as fi riscat nici sa o montez acolo....
Daca vrei un moonlight ieftin si bun, poti lua ca exemplu pe al meu: Un incarcator de telefon mobil pe post de sursa de alimentare (il aveam prin casa), o rezistenta de vreo 40 bani (4 mii lei vechi) pentru a limita curentul prin led si un led albastru de la o bricheta (cam 1 leu bricheta). Acuma daca nu te pricepi la fizica, roaga pe cineva sa iti calculeze (cu legea lui Ohm) ce valoare sa aiba rezistenta, in functie de tensiunea pe care o are incarcatorul de telefon, astfel incat sa nu iti arzi ledul. E foarte usor de construit si marele avantaj il ai ca lucra la o tensiune mult prea mica ca sa le faca ceva pestilor tai chiar daca cade in apa. Cu atat mai putin tie, in cazul in care bagi mana dupa ea fara sa o scoti din priza.
PS: un sfat din proprie experienta: la acvariul meu de 250 litri mi se pare suficient un singur led. Orientat sa bata la un unghi de aproximativ 45 grade pe suprafata apei o sa iti dea niste efecte super pe fundul acvariului. Fiind doar un led, lumina este difuza, dar seamana foarte mult cu lumina lunii. Daca pui mai multe leduri da impresia ca ar fi intr-un club sau discoteca.

Acuma asta e o parere personala. Gusturile pot sa difere.