[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acanthophthalmus  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

ieri mi-am loat 2 acanthophthalmus, sunt f. frumosi(desi i-am vazut o singura data de cind i-am luat )stie cineva daca acesti pestisori s-e pot inmulti in acvariu si in ce conditi??

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

nu stie nimeni cum e su serpisorii astia??

ACVARIUL MEU : http://s586.photobucket.com/albums/ss308/clauss77/?action=view&current=P1020632.jpg
[Email] [Yahoo!]
Lofty
De-al casei
[Avatar]
IP:

Teoria ca teoria. Faptul ca nu ti-a raspuns nimeni inseamna doar ca cei ce ti-au citit intrebarea nu au avut experiente fericite legate de inmultirea lor. Nu cred ca daca cineva cu mai mult timp liber cauta pe google si-ti zice ca singura cale ar fi sa fie stimulati (injectati) cu hormoni te ajuta cu ceva. Te-ar ajuta teoria si nu sfaturi practice? :alright:

Dupla & Dennerle - 360 l si Malawi - 550 l
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

am cautat pe google, dar nu am gasit decit detali despre marime,subspecii,nimic despre inmultire,ce m-a interesa pe mine .
P.S. ai vorbit serios despre injectarea cu hormoni ???

[Email] [Yahoo!]
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

clauss wrote:ai vorbit serios despre injectarea cu hormoni ???
Bineinteles c-a vorbit serios, omu' e cit se poate de serios. Se pare ca nu putem simula in acvarii conditiile in care acesti pesti se reproduc in natura ....... si atunci trebe sa trisam daca vrem sa-i reproducem .......
Incearca sa reproduci alte specii mai accesibile, dupa ce-ti faci mina si te pui la punct cu stiintele biologice ....... poti trece la astfel de lucruri grele care necesita cunostinte mult peste nivelu' mediu al unui incepator.

Poze: smilie ... Poze cu plante
alef0
Member
[Avatar]

IP:

Poate te ajuta citatul de mai jos:

"Maturitatea sexuala este atinsa cind pestii au aprox. 7cm lungime. Imperecherea se face foarte interesant, la suprafata apei, in locuri mici, putin luminate, printre radacini de plante plutitoare, Ricia, sau printre virfurile de Myrophyllum. Jocul nuptial este destul de dinamic, auzindu-se numeroase plescaituri, si poate sa dureze pina la 2-3 zile. Icrele sunt de culoare verde deschis, foarte lipicioase aderind imediat. Substratul cu icrele poate fi scos si mutat intr-un bazin special care sa aiba pe fund turba fiarta in prealabil. Puii sunt mici, fricosi, ascunzindu-se de lumina. Hranirea se va face in primele zile cu hrana sub forma de praf foarte fin. Nu vor fi hraniti cu infuzori. Schimbarea apei se va face o data la doua zile, cu apa filtrata prin turba.
Din pacate de cele mai multe ori pestii nu depun liber si de aceea trebuie injectati cu hormoni gonadotropici."
[WWW]
clauss
Senior member
[Avatar]

IP:

multe multumiri.am inteles cum sta treaba ,insa cum speranta moare ultima o sa m-ai iau 3-4 si m-a pun pe asteptat . deocamdata pe cei 2 care ii am inca nu am reusit sa-i arat sotiei , stau tot timpul ascunsi,rareori vad cite unul!

[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: