[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
caut sticla de plastic kit CO2 Ferplast Classic  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
radu2007
Junior member

IP:

Salutare,

Am nevoie doar de sticla de plastic in care se pune compozitia pentru CO2 de la kit-ul Ferplast Classic.

putem discuta si pe messenger: mun_radu@yahoo.com

Multumesc
harry-ab
Member

IP:

Fara suparare, poate ma hazardez cu acest raspuns, dar nu poti folosi o sticla PET de 2 litri in care a fost suc sau apa minerala? Cred ca face acelasi serviciu....
[Yahoo!]
radu2007
Junior member

IP:

asa este, numai ca am mai multa incredere in "sistemul" de inchidere/etansare al sticlei "originale" decat in lipiturile pe care le-as face eu; m-as muta direct pe pres, la usa, in cazul unui perete pictat cu drojdie ...
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

radu2007 wrote:asa este, numai ca am mai multa incredere in "sistemul" de inchidere/etansare al sticlei "originale" decat in lipiturile pe care le-as face eu; m-as muta direct pe pres, la usa, in cazul unui perete pictat cu drojdie ...

daca tot mergi pe DIY, mergi pe sticla de cola( coca sau pepsi), ca nu poti gresi. vezi ca sunt mii de tutoriale pe net despre etanseizarea legaturilor.

Si inca ceva, presiunea din butelia de drojdie e mult mai mica decat cea din o butelie de CO2. cauta pe forum reteta cu drojdie si gelatina, o sa ai placuta surpriza sa tina mult( 3-4 sapt) si sa elibereze CO2 constant, la presiune utilizabila si foarte safe.

Succes!

http://www.seachem.ro
[Email]

Forum Index » Cumparari
Go to: