[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
A reprodus cineva Synodontis Eupterus?  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
giov
Member
[Avatar]

IP:

Am 4 exemplare adulte si as vrea sa reproduc aceasta specie.poate ma putetzi ajuta cu niste informatzii utile .Va multzumesc

0000
[Email] [Yahoo!] [MSN] [ICQ]
fanta
Member

IP:

am mai discutat asta cumva?
in fine.
nu prea ai ce sa le faci decat sa ii tii intr-un bazin cu ciclide africane si restul fac ei.
sunt un fel de cucii acvariilor, stau in preajma unor ciclide ce depun si le mananca icrele si le depun in acelasi timp pe ale lor, in disperarea de a mai salva cate ceva femela de ciclid ia ce icre poate adica cele ale synodontusilor, asta inseamna ca au nevoie de gazda, se mai poate si altfel dar natural cam asa functioneaza.
giov
Member
[Avatar]

IP:

Am gasit pe net despre reproducere.Stiu in mare care e treaba.In afara de varianta cu ciclide mai e o varianta. 1 bol umplut cu bile sau pietre si deasupra lui un ghiveci cu gaura pe unde sa intre pestii.De unde m-am documentat era in engleza si nu avea nici poze asa ca imi este cam greu sa-mi imaginez exact cum e treaba.o idee mi-am facut dar as vrea si parerile voastre.multzumesc

0000
[Email] [Yahoo!] [MSN] [ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: