[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Album Hans  XML
Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Author Message
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut. am pus si eu 3 pozulici aici: http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=5.Astept comentaii.
Intros
Senior member
[Avatar]

IP:

Il stiam pe cel cu discusii. Si acesta arata bine si are potential de viitor. Acum ca temperatura poate fi mai mica iti permite poate si alte specii de plante. Poate o aranjare asimetrica cu un punct de atentie proiectat lateral (o buturuga spectaculoasa, un lotus mare etc), ar aduce un plus de dinamica. In rest ce sa zic, e tare frumos si cu plante care se vede ca au conditie buna.

Acei care cer minuni nu se indoiesc ca ei cer naturii intreruperea minunilor ei.
adi2004
Junior member

IP:

chiar arata bine de tot acvariul ala si poate mai adaugi poze . evendual si niste descrieri.
Porcu
Faraonu'
[Avatar]

IP:

Se pare ca ai mai dat cu coasa prin el de cind l-am vazut eu. Atunci nu prea se puteau misca pestii printre zarzavaturi .
O piesa grea pentru convingerea poporului de avantajele picaturii !

Votez si eu cu o buturuga-spectacol .

Poze: smilie ... Poze cu plante
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Am sa fiu cinstit cu tine...pur si simplu nu imi dau seama
Realitatea este ca pozele de ansamblu in afara faptului ca te lamuresc vis-a-vis de "desenul" general al acvariului nu te lamuresc in veci despre cum merg lucrurile in acvariu...iar eu ce vroiam sa vad erau mai ales plantele pentru ca nu odata ai venit cu cateva exemplare de exceptie.
datorita modului in care au fost facute insa pozele pot sa zic cu mana pe inima ca sunt plante p`acolo pe care nici nu pot sa le determin oricat de mult as marii poza.
Pentru unu` ca mine care nu ti-a vazut indeaproape sau pe viu acvariul....trebe` sa recunosc ca e un handicap.
Daca ai posibilitatea imparte acvariul in trei parti imaginare, trage-i 3 poze si mai vorbim.
...Asa nu pot sa-ti zic decat ca ai un acvariu care "din avion" pare curat, pare populat cu neshte plante unele mai verzi altele mai rosii si ....(dar asta nu este ceea ce ma intereseaza la tine in acvariu, iti repet), cred ca ai un amalgam cam ciudat de scalari cu discusi cu labeo, parca si cu un calistus....

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

Hehehe tomna am scapat de ceva probleme mari ( in primul rand Mosu ... si in al doilea rand de alge la greu....nu am mai trecut pe acolo vre-o saptamana si picatura de apa a tins spre zero iara bioxidul a tins spre vre-o 5-7 bule/sec .... si va dati seama cam ce s-a intamplat...). Da, am un mare amalgam de pesti un discus ramas din perioada cu discusi, un labeo de mai mult timp....1 pereche de scalari care deabia depusesera ( cred ca ati vazut icrele pe frunza de uruguaensys ) inca 2 scalari negrii pe care vreau sa-i dau, 5-6 scalari galbeni - care astept sa se aleaga si sa pastrez 1 pereche, 10-15 neoni rosii si ~15 calistrus. Labeo si discusul nu pot sa-i prind asa ca or sa ramana in acvariu pana..... O sa raman ( vreau) cu 1 pereche de scalari negrii, una de galbeni si characidele.
Detalii acvariu - lunima - 288 W care "merge" astfel - 100 W 10 ore si restul cam 5 ore pe zi. Schiomb de apa la picatura ( intre 10 si 100 l apa pe zi ) CO2 cam 2 bule per secunda, fertilizant de la sera - flornetteA si celalalt cu macronutriente filtrare cu fluval404 si cam atat.

Din pacate acum sunt destul de ocupat, si este adevarat ...acum ceva timp arata mult mai bine .... dar o sa ma eliberez si o sa arate iara bine.

Plantele au inceput sa-si revina dupa acea perioada cu ph 5... asa ca ... rabdare si .....
alina_g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

hans wrote:Detalii acvariu - lunima - 288 W care "merge" astfel - 100 W 10 ore si restul cam 5 ore pe zi. Schiomb de apa la picatura ( intre 10 si 100 l apa pe zi ) CO2 cam 2 bule per secunda, fertilizant de la sera - flornetteA si celalalt cu macronutriente filtrare cu fluval404 si cam atat.

... rabdare si .....

...ce volum?...
[Yahoo!]
hans
Senior member
[Avatar]

IP:

alina_g wrote:
hans wrote:Detalii acvariu - lunima - 288 W care "merge" astfel - 100 W 10 ore si restul cam 5 ore pe zi. Schiomb de apa la picatura ( intre 10 si 100 l apa pe zi ) CO2 cam 2 bule per secunda, fertilizant de la sera - flornetteA si celalalt cu macronutriente filtrare cu fluval404 si cam atat.

... rabdare si .....

...ce volum?...

sunt 570 l brut si cam 400 l net.
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

Salutare, Hans!

Nu stiu daca te-a mai lasat memoria; daca nu am fost odata pe la tine si m-ai atins cu ceva plantute din vechiul tau acvariu (ca vad ca s-au schimbat cate ceva acum prin el) - plantute care o duc si acum bine merci!

Intre timp eu - dupa cum iti spusesem de atunci - m-am carat din RO, si nu-mi pare rau (da asta e o alta poveste) si iata ca a venit vremea sa-mi refac acvariul; am intrat din nou pe site si am dat peste acvariul tau si peste tine implicit.

Dar... sa nu fim prea mult off record. Ce sa zic!? Dupa mine, arata superb (si desi am mai vazut ceva acvarii pe aici) l-as pune intr-un TOP 10. Am vazut ca ai avut probleme cu algele....
Tine-o tot asa!

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)
wolfy
Senior member

IP:

Adrian Ionut wrote:. Am vazut ca ai avut probleme cu algele....
Tine-o tot asa!

Uitati si voi urare aici
isi face omul crescatorie de alge?

nimic nu e ceea ce pare
[Email] [Yahoo!]
Adrian Ionut
Membru de baza
[Avatar]

IP:

wolfy wrote:
Adrian Ionut wrote:. Am vazut ca ai avut probleme cu algele....
Tine-o tot asa!

Uitati si voi urare aici
isi face omul crescatorie de alge?

Buna poanta, da eu nu ma refeream la alge. Ci la acvariul omului, pe care am avut privilegiul sa-l vad...
:-P

Cauta si vei gasi, intreaba si ti se va raspunde. (oarecum din Biblie)

Forum Index » Acvarii plantate - Jurnal
Go to: