[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
salut ma bucur sa fiu printre voi :ok:  XML
Forum Index » Despre noi
Author Message
kluok
Junior member
[Avatar]

IP:

Salut , sunt nou venit p forum. :-)

Ma numesc Leontie Gabriel si sunt din Bucuresti.

Pot sa zic ca ma pasioneaza acvariile de mic copil . P la varsta de 16 ani am avut primul meu acvariu . P atunci aveam cunostinte minime dar puteam sa intretin un acvariu mic.

Mai tarziu am mai invatat cate ceva si miam facut propriul meu acvariu de 90 l.

Am avut fel de fel de pesti . Cel mai mult imi place 'pleco' 'beta' 'discus' etc.

In prezent am un acvariu de 40l (45L/30l/30h) cu diversi pestisori (2scalari 2carasi 1bete 2pleco sanitari zebre gupi) (cam multi stiu)si o anubias de 25cm . Pot sa spun ca am acvariul de 6 luni si nu am avut probleme cu ai (sper sa nici nu am)
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Salut, si bine ai venit!

Daca zici ca ai avut acvariul doar de 6 luni, atunci poate pestii sunt inca mici. Dar sti foarte bine cat de repede cresc, asa ca chiar daca n-ai probleme in prezent, ele bat la usa. Doneaza urgent o parte mare din ei, altfel nu te vad bine (sau urgent un acvariu mai mare: la ce ai tu acolo, cel putin 300 litri)! smilie

Imi pare rau ca primul mesaj pe care ti-l dau nu e pe un ton asa de vesel, insa te paste un dezastru, si n-am motive de bucurie din cauza asta. Spor la donatii si/sau achizitie acvariu mai mare!

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea
kluok
Junior member
[Avatar]

IP:

pestii nu sunt intocmai mici au cam 7-8 cm(carasii scalarii si pleco) ceilalti sunt inca mici

intentionez sa-mi fac unul mai mare

multumesc pt sfat inca o data

Forum Index » Despre noi
Go to: