[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
ancistrusi albinosi  XML
Forum Index » Cumparari
Author Message
2@pp!!
Junior member

IP:

cumpar pui ancistri albinosi sau ceva matur .... ofer pui normali de ancistrusi....

vreau multe dar nu stiu ce vreau
[Yahoo!] aim icon [MSN]
Maryan23m
Junior member

IP:

incearca in hornbach acolo am vz niste pui ,parerea mea cel mai tare magazin
eu am avut norocul sa gasesc o femela de albino , o donase cineva in cora dar a murit din greseala mea
Alex
Administrator
[Avatar]

IP:

Maryan23m wrote:incearca in hornbach acolo am vz niste pui ,parerea mea cel mai tare magazin
...parerea ta.
Totusi hai sa nu facem ierarhii asa aiurea...ii stim pe baieti, i-am laudat cand a fost cazul, i-am criticat atunci cand am avut de ce, am concluzionat ca este un pas inainte . Dar nu am de ce sa fac acest clasament si sa declar ca sunt cei mai buni.
Practic asa ceva nu se face in lumea mare.
Apropos stii de ce pe Carlsberg scrie Probably the Best Beer in the World si nu simplu the Best Beer in the World??? ...cam din motive similare nu am sa agreez nici eu astfel de ierarhii.

SPUNE-MI CE "CODOI" AI CA SA-TI SPUN CINE ESTI
2@pp!!
Junior member

IP:

pe mn ma avantajeaza mai mult un schimb ceva k am si eu ceva pui care trebuie sa ii dau.. si mai bn ii dau pe un schimb ceva... sau dak cumpar sa cumpar dp net sa pot sa ma inteleg q propietaru.. ms mult...

vreau multe dar nu stiu ce vreau
[Yahoo!] aim icon [MSN]

Forum Index » Cumparari
Go to: