[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
deformare sticla  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
aqva
Member
[Avatar]

IP:

salutare am observat ca acvariul mau are burta cam mare ~3 mm deformare pe lungime, dimensiunile sunt asa: L=80, l=30,h=40, sticla de 6 mm, e plin pana la ~2 centimetrii de parea de sus

am calculat cu tablelul ala excel de pe forum si ar trebui sa se deformeze mult mai putin

il am deja de un an dar acum mi-am confectionat un capac care are si el 3-4 kilograme cu totul si cam imi este teama de explozie, voi ce ziceti, e normala deformarea asta?

Dubito ergo cogito;cogito ergo sum.
aqva
Member
[Avatar]

IP:

si daca tot am zis dimensiunile acvariului... sa nu mai deschid aiurea inca un topic: e destul de mare pentru o pereche de scalari?

Dubito ergo cogito;cogito ergo sum.
Anubias
Senior member
[Avatar]

IP:

Ar merge scalarii, insa cam la limita.

Sa aveti apa cristal in acvariu!
Galeria mea
DDA
Unripe member

IP:

din punct de vedere al volumului, scalarii merg. insa, inaltimea ta e cam mica pt ei. ar fi trebuit sa fie macar de 45 de cm. ramai cu foarte putin daca mai pui si grosimea substratului la socoteala, si cei 2 cm care raman sus, iar scalarii sunt pesti inalti.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: