[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Pui guppy  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
alina.ioana
Junior member

IP:

Buna seara, am 2 femele de guppy, amandoua gestante (asa le-am primit), astazi am gasit un pui, pe care am reusit sa il separ intr-un borcan, am mai vazut inca unul, pe care l-am pierdut inainte sa-l pot prinde (nu stiu daca e ascuns sau mancat deja ) .
Intrebarea ar fi, unde as putea sa ii pun (astept sa vad daca mai gasesc si altii sa-i separ)? Mai am un acvariu gol de 10l, dar nu are filtru, incalzitor... nimic, ar rezista asa? Cu schimburi dese de apa... nu stiu
Pandy
Member

IP:

Ii poti pune in maternitati, dar devine complicat.

Pe vremea cand avusesem pui am ajuns la concluzia ca cel mai simplu, pe termen lung, e sa ii lasi acolo. Foarte probabil ca vor fi mancati daca nu ai vegetatie luxurianta prin care sa se ascunda, dar cu timpul adultii se vor obisnui cu prezenta puilor si nu ii vor mai manca.
alina.ioana
Junior member

IP:

Pandy wrote:Ii poti pune in maternitati, dar devine complicat.

Pe vremea cand avusesem pui am ajuns la concluzia ca cel mai simplu, pe termen lung, e sa ii lasi acolo. Foarte probabil ca vor fi mancati daca nu ai vegetatie luxurianta prin care sa se ascunda, dar cu timpul adultii se vor obisnui cu prezenta puilor si nu ii vor mai manca.

Multumesc pentru raspuns, am cumparat azi o maternitate, cautam o solutie rapida unde sa ii tin aseara, dar pana la urma am improvizat cu o plasuta de fucte reutilizabila de la mega si soricei de plastic.

This message was edited 1 time. Last update was at 12/04/2020 15:12:54

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: