[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
hrana neoni clasici  XML
Forum Index » Characidae
Author Message
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Tocmai am cumparat JBL Grano Mix insa neonii mei se incapataneaza sa nu manance, in schimb consuma cu placere Troco. Cum sa-i fac sa renunte la "obiceiul" lor??? Sunt convins de calitatea hranei de la JBL. Sau ce hrana folositi? Astept orice sfat si recomandari
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

Mentionez ca hrana de la JBl e special pt specii de talie mica fiind varianta mini.
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

Lasa-i sa tina post pe perioada Pastelui. Nu o sa pateasca nimic si dupa 3 zile de ciugulit plantele, substratul si geamurile or sa manance si sarmale ;-)
De asemenea incearca sa inmoi granulele inainte sa le dai sa manance. Poti sa folosesti o seringa pentru treaba aceasta.
Multa bafta !

...
[Yahoo!] [MSN]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

multumesc mult pentru raspunsuri. tocmai urmeaza un tratament impotriva grisului si ma gandeam ca lipsa hranei ii va slabi si mai mult, sau poate ca asta ar fi si cauza pentru care nu ar prea manca, dar vad ca pe celelalte le mananca.
fipilica
Senior member
[Avatar]

IP:

ce mai fac neonii ?

...
[Yahoo!] [MSN]
Alex.B
Senior member
[Avatar]

IP:

vad ca incet incet au inceput sa manance jbl, iar ce credeam eu ca e gris nu era. Scalarii mei au vazut in neoni mai mult decat simpli colocatari si au decis sa ii si guste, si punctele care nu erau multe si erau doar la 2 pesti erau ciupituri. Am mutat neonii in alt acvariu si totul e ok acum, doar ca ii tin cu guppy pana gasesc sa dau scalarii. Sper sa gasesc sa ii dau la schimb cu neoni sau contra cost.

Forum Index » Characidae
Go to: