[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor setup  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Mihai77
Junior member

IP:

Dupa cum se vede din titlu , am nevoie de ajutor la setup-ul unui acvariu jewel rio 450 led.
Am un filtru eheim 2080 si un eheim 4+ 600. Cele doua spraybar- uri montate pe retururile celor doua filtre sunt fixate pe lateralele acvariului (150 cm ). Deasemenea, am doua reactoare (dupla s cu intrare/iesire de 9/12 si un sera flore 1000 cu intrare/iesire de 16/22).
Cu reductorul de la CO2 ART PRO ELITE am posibilitatea sa alimentez cu co2 ambele reactoare.
Nelamurirea mea este: sa montez ambele reactoare si implicit sa gatui unul dintre filtre cu dupla s de 9/12 mm, sau este de ajuns doar reactorul de la seraflore?
Mihai77
Junior member

IP:

O parere?
narcis
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Depinde de cantitatea de CO2 pe care vrei sa o dizolvi. Eu as face a?a: un reactor, dau drumul la CO2 si vad daca imi duce nivelul de CO2 in bazin unde vreau. Trebuie sa ai si un test permanent de CO2 in bazin. Daca la un numar mai mare de bule, reactorul nu face fata sa dizolve toate bulele sau nivelul de CO2 nu ajunge unde vrei tu, atunci iei in calcul si adaugarea celuilalt reactor. Spor.
[ICQ]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: