[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Help! Guppy defect!  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Mari45
Junior member
[Avatar]

IP:

Si iata-ma din nou, cautand ajutor si sfaturi!
Azi dimineata, inspectand trupa mea de Guppy masculi, Corry si Otto, am observat ca un Gup Blue Moscow sta pe fundul acvariului si nu se ridica deloc in zona in care ar trebui sa inoate! Zici ca-l trage coada la fund! Nu am observat in rest nimic suspect. Parca inspre margini e mai stravezie coada, na, asa mi se pare, ca m-am pus pe cautat “defectiuni”. Oricum, preventiv l-am scos la separeu si am facut schimb de apa la acvariu de un 20% sa zic. Am incercat sa-i dau niste papica nefericitului, dar vad ca face greva. Ce poate fi? Ce sa-i mai fac? In recipientul in care l-am pus n-am conditii sa-l tin prea mult. N-am un acvariu de carantina dotat.
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

si-a revenit grevistul?

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]
Mari45
Junior member
[Avatar]

IP:

Ehe! L-am pus la cuca a doua zi. Nu manca, nu-si putea tine echilibrul. Nu mai puteam sa-l vad cum se chinuie. Ceilalti sunt bine.
adrian09
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

daca inota haotic... din cate stiu ,la guppy, nu ai ce sa le faci dar e bine ca ceilalti sunt bine..

dar niste poze nu vedem si noi?

Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intimple
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: