[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Ajutor alga+ christmas moss  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Dextter95
Junior member

IP:

Salutare. Am doua problemute daca binevoieste cineva sa ma ajute:
1. Mi-a aparut un tip de alga verde care creste intr-un filament lung subtire ca firele de par. Ce este si cum pot scapa de ea?

2. Nu stiu ce sa ma mai fac cu Christmas Moss parca este parlit si nu vrea deloc sa creasca, cand l-am.plantat era totul verde acum puteti vedea in poza 2 si poza 3 cum arata.

Multumesc anticipat celor care is rezerva 2-3 minute din timpul lor pentru a raspunde!

Atasez si poze:
https://imgur.com/a/OwNUdgE

Intre timp alga verde de pe piatra s-a facut o minunatie mai bogata decat podoaba capulara a lui Base ??????
scorpionul
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Ca sa primesti niste raspunsuri obiective, te rog continua jurnalul tau cu acvariul si scrie acolo ce probleme ai, altfel nimeni nu va stii ce sa iti raspunda daca nu cunoaste conditiile in care iti intretii acvariul. Am vazut acolo ca aveai niste nelamuriri cu lampa, co2 etc. Fara o detaliere clara greu sa gasesti ajutor adecvat

armonia vietii consta in echilibrul pe care il asiguram
[Yahoo!]
Silviu Man
Aqua Man
[Avatar]

IP:

Nu mai face postari multiple pe acelasi subiect. Ai raspunsuri pe postarea anterioara.

Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!

O Gradina Nano - The Worship of the Stones - What Dreams May Come - Un nano ... Literati

In lucru : Wabi Kusa - Dutch Style by Rodo si Silviu
Si una off-forum : Viata grea, de acvarist familist
[Email]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: