[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
repede ca ma grabesc  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
soare
Junior member
[Avatar]

IP:

se pare ca nimeni nu imi mai raspunde la "cer mare ajutor..." asa ca am mai scriso data ..... ar fi bine sa intrati acolo ca sa vedeti despre ce e vorba... treaba a luat o intorsatura... ...si nu vreau sa ma apuc iar sa gresesc...

iubesc pestii pt ca iubesc viatza...
[Yahoo!]
Araldq
Senior member
[Avatar]

IP:

Esti irascibil si asa nu face bine, din cate am citit ti s-a cam raspuns la intrebari...

Be what you will, You are destiny!
[Email] [Yahoo!]
g.g
Ultrahigh member
[Avatar]

IP:

De ce te mai stresezi?
Vad ca problema a fost oarecum rezolvata, adica am inteles ca l-ai desfacut si il vei face mai mic. Ceea ce e ok. Acum poti dormi linistit. :paperbag:

Just for fun!
www.REEF.ro
[WWW]
bogdan.panait
Member

IP:

Spune ce n-ai inteles din raspunsurile forumistilor si ti se va explica din nou.

Another one bites the dust
[Yahoo!]
soare
Junior member
[Avatar]

IP:

am inteles tot...eu am scris acolo ca l`am desfacut si am scris si dimensiunile pe care le voi face...dar nimeni nu mi`a zis daca e ok...sau nu... si vream sa fiu sigur sa nu gresesc din nou... in rest sun tsuper multumit de acest forum...si va multumesc din suflet. acum la tot mai multe realizari

iubesc pestii pt ca iubesc viatza...
[Yahoo!]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

... aici, pe acest forum, avem cateva reguli de care ar fi bine sa tii cont ... una dintre regulile acestea este : nu deschide mai multe topicuri pe acelasi subiect !
... cat despre toate nelamuririle pe care le ai, te rog, scrie-le in topicul pe care deja l-ai inceput ... iar lumea are sa-ti raspunda in masura posibilitatilor ...

topic closed

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: