se pare ca nimeni nu imi mai raspunde la "cer mare ajutor..." asa ca am mai scriso data ..... ar fi bine sa intrati acolo ca sa vedeti despre ce e vorba... treaba a luat o intorsatura... ...si nu vreau sa ma apuc iar sa gresesc...
De ce te mai stresezi?
Vad ca problema a fost oarecum rezolvata, adica am inteles ca l-ai desfacut si il vei face mai mic. Ceea ce e ok. Acum poti dormi linistit. :paperbag:
am inteles tot...eu am scris acolo ca l`am desfacut si am scris si dimensiunile pe care le voi face...dar nimeni nu mi`a zis daca e ok...sau nu... si vream sa fiu sigur sa nu gresesc din nou... in rest sun tsuper multumit de acest forum...si va multumesc din suflet. acum la tot mai multe realizari
... aici, pe acest forum, avem cateva reguli de care ar fi bine sa tii cont ... una dintre regulile acestea este : nu deschide mai multe topicuri pe acelasi subiect ! ... cat despre toate nelamuririle pe care le ai, te rog, scrie-le in topicul pe care deja l-ai inceput ... iar lumea are sa-ti raspunda in masura posibilitatilor ...