[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Apa tulbure  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Delanord
Junior member
[Avatar]

IP:

Va salut prieteni acvaristi!
Astazi am schimbat apa in acvariul meu si am facut curat cu aspiratorul. Datorita faptului ca la precedenta schimbare de apa nu stiam cum se procedeaza cu aspiratorul pentru a face curatenie (am scos mai intai apa ce trebuia inlocuita din acvariu, abia apoi am inceput sa aspir mizeria dar odata cu mozeria scoteam si apa din acvariu), am hotarat ca de aceasta data sa fac o curatenie mult mai atenta. Tot acum mi-am dat seama si cum se foloseste acel saculet din dotarea aspiratorului. Zis si facut. Inainte de a inlocui apa am "periat" tot substratul (format doar din pietris, fara nisip sau altele). Am cules extrem de multa mizerie, dar am cules-o pe toata. Problema e ca apa in acvariu s-a tulburat foarte tare. Chiar si dupa ce am inlocuit cca 30% din volumul de apa, tot tulbure a ramas. Dim ce motiv s-a tulburat apa si ce as putea face ca apa sa devina cristal asa cum era inainte?
Multumesc
[WWW]
Cozmastie
Senior member
[Avatar]

IP:

probabil ca apa se va limpezi de la sine,daca nu,cati pesti ai in acvariu,e suprapopulat?ia ti 2 cory daca ai doar pietris,ajuta mult

This message was edited 1 time. Last update was at 28/07/2018 19:29:51

image
Delanord
Junior member
[Avatar]

IP:

Nu e suprapopulat. Acvariul e de 54l, am in total 10 pesti din care 4 sunt ancistrus (3 maturi si 1 pui)
[WWW]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

Stai linistit. Pana maine,apa va fi ok. Tulburarea e absolut normala,va fi mereu la orice schimb de apa,dar in 3/4 ore va fi limpede din nou

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]
Delanord
Junior member
[Avatar]

IP:

Va salut. M-am trezit dimineata si am gasit apa limpede in acvariu. Si-a revenit. Multumesc
[WWW]
paradoxx
Aquamaster
[Avatar]

IP:

^^ nu ezita sa ne contactezi cu orice problema,dorinta,etc pt a putea interveni alaturi de tine

Sunt Mandru ca sunt SUMA DEFECTELOR MELE 1488
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: