Salut
Am avut si eu hidre in urma cu vreo 2 ani. Aveam in acvariu si pesti si creveti. Pe pesti ii durea la bascheti de hidre (neoni & BlackPhantom), insa crevetii erau ca betivii pe strada. Asa ca am luat masuri dupa ce am citit articolul asta:
http://www.planetinverts.com/killing_planaria_and_hydra.html
Eu am cumparat medicamentul de la Maxi-Pet , sectia medicina veterinara. Inca am acasa o cutie intreaga de pastile dar nu mai tin minte ce am cumparat (pt ca sub denumirea Fenbendazol nu vei gasi la noi). Tratamentul l-am aplicat cf linkului insa am mers la 50% din concentratie (de frica) si nu am avut pierderi in randul crevetilor sau al pestilor. Practic am oprit filtrele si tot ce producea curent in acvariu si am stropit cu seringa pe unde erau hidrele pozitionate. Am repetat a doua zi iar a treia zi am facut schimb de apa . Nu am mai avut picior de hidra din acel moment. Tratamentul l-a aplicat si colegul claudiudany (de pe alt forum, nu stiu dc activeaza si aici).
Succes.
PS: da-mi un pm, sa-ti dau nr de telefon ca sa-mi dai un sms si sa imi aduci aminte sa iti zic numele medicamentului (ca eu uit pana diseara

) si eventual sa iti trimit niste pastile dc nu gasesti